Gwyneth Paltrow:

Overrasker med orgasme-stunt

Skuespilleren utvider den oppsiktsvekkende duftlys-samlingen.

ORGASME: Skuespiller og gründer Gwyneth Paltrow vekker nok en gang oppsikt, etter at hun nylig avslørte en ny duft i duftlys-samlingen. Foto: NTB Scanpix
ORGASME: Skuespiller og gründer Gwyneth Paltrow vekker nok en gang oppsikt, etter at hun nylig avslørte en ny duft i duftlys-samlingen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar skapte skuespilleren Gwyneth Paltrow (47) store overskrifter internasjonalt, etter at hun begynte å selge lys med duft av vagina i nettbutikken til livsstilsbloggen Goop.

«Med en morsom, nydelig, sexy og vakker, uventet lukt, er dette duftlyset laget med geranium, sitrus-bergamott og sedertre, sammensatt med damaskrose og abelmoskfrø for å sette oss i en tanke av fantasi, forførelse - og en sofistikert varme».

Lyset, som fikk navnet «Dette lukter som vaginaen min», vekket naturligvis oppsikt, og duftlysene ble utsolgt på rekordtid.

DUFTLYS MED VAGINA-LUKT: Gwyneth Paltrows selskap Goop har lansert et duftlys Paltrow har kalt «This Smells Like My Vagina». Det har ikke gått upåaktet hen, og slik gikk det da KKs Benedicte Wessel-Holst fikk dutflyset sendt hjem. Klipp: Ingebjørg Iversen. Video og reporter: Benedicte Wessel-Holst / KK Vis mer

Orgasme

Nå er det flere som sperrer opp øynene nok en gang. Ivrige kjøpere kan nemlig finne et nytt produkt i nettbutikken, og i likhet med vagina-duftlyset kan man trygt si at det sjokkerer, ifølge blant andre Daily Mail.

Under et besøk på «The Tonight Show» med Jimmy Fallon viser hun nemlig opp det nyeste tilskuddet. Denne gangen med navnet «Dette lukter som orgasmen min».

«En passende oppfølger til det lyset - du vet hvilket - er dette en miks av grapefrukt, neroli og moden solbær sammensatt med grønn te og tyrkisk rose for en lukt som er sexy, overraskende og vilt avhengighetsskapende», heter det i beskrivelsen på Goops hjemmeside.

Orgasme-duftlyset koster 75 dollar, som i skrivende stund tilsvarer omtrent 715 norske kroner, og i likhet med vagina-lyset er det parfymemaker Douglas Little, produsert av Heretic, som står bak.

Forsvarte vagina-lukt

Til tross for at vagina-duftlyset gikk viralt og solgte ut fortere enn lageret rakk å fylles på, har det vært svært delte meninger om valget av duft.

Tidligere i år forklarte imidlertid skuespilleren bakgrunnen for valget.

FØRSTE GLIMT: Her er første glimt av Gwyneth Paltrows omstridte Netflix-serie «The Goop Lab». Video: Netflix Vis mer

I et intervju med komiker og programleder Seth Meyers (46) i talkshowet «Late Night with Seth Meyers», spøkte skuespilleren om at hun var høy da hun kom opp med ideen, før hun raskt skal ha blitt mer seriøs. Det skrev Huffington Post.

- Vi syntes det var veldig morsomt, men også litt punk-rock, sa hun den gang.

Samtidig påpekte den 47 år gamle Oscar-vinneren at det var en viktig detalj som gjorde at hun gjennomførte og lagde duftlyset.

- Jeg tror at kvinner, mange av oss, har vokst opp med en grad av skam rundt sin egen kropp. Så dette er på en måte et radikalt lys for oss alle der ute, forklarte hun.

LES OGSÅ: Derfor vil ikke Gwyneth ha barn med sin nye ektemann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer