Megan Fox:

Overrasker med nytt utseende

Dropper signaturlooken.

NY SVEIS: Megan Fox er som oftest å se med langt, svart hår. Foto: Diggzy/Shutterstock/NTB
NY SVEIS: Megan Fox er som oftest å se med langt, svart hår. Foto: Diggzy/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Megan Fox (36) overrasker stadig med nye looks, men er trolig mest kjent for sin signaturlook bestående av ravnsvart langt hår.

Nå har imidlertid stjernen lagt den velkjente sveisen på hyllen, og overrasker fansen med sitt nye utseende.

På Instagram-story deler 36-åringen sin nye sveis med sine nesten 21 millioner følgere: en skulderlang blond bob og pannelugg.

Forandringen skjer i forbindelse med hennes nye rolle i filmen «Subservience», der hun spiller side om side med «365»-skuespiller Michele Morrone (32).

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Flere medier har omtalt saken, deriblant News.

Dette er ikke første gang Fox har endret på utseendet i forbindelse med skuespillerjobben. I thrilleren «Johnny & Clyde» rocker Fox en iskald, sølvaktig sveis.

VEKKER OPPSIKT: Megan Fox etterlot lite til fantasien under Video Music Award-utdelingen. Video: Entertainment Tonight. Reporter: Jonas Andersen Vis mer

Fox liker tilsynelatende også å eksperimentere med looks utenfor filmlerretet, og i fjor høst overrasket hun fansen med en rosaaktig farge på håret.

«Jessica Rabitt-vibber», skrev en følger til skuespillerens Instagram-bilde håret, mens en annen mente at 36-åringen «så fantastisk ut».

LES OGSÅ: Bar kjole med norsk drapsdømt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer