Dixie D'Amelio:

Overrasker med nytt utseende

TikTokeren viser frem en enorm forandring.

DEN GANG DA: Dixie D'Amelio slik man er vant til å se henne. Her fra Billboard Music Awards i mai i år. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
DEN GANG DA: Dixie D'Amelio slik man er vant til å se henne. Her fra Billboard Music Awards i mai i år. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Realityprofil og TikTok-stjerne Dixie D'Amelio (21) ble først kjent gjennom sin lillesøster Charlis (18) enorme suksess. Søstrene kan nemlig skimte med henholdsvis 146 og 57 millioner følgere på videoplattformen.

Dixie gjør det også godt på YouTube, hvor hun har over sju millioner følgere. Det var der hun kunne vise frem en enorm forandring.

People er blant mediene som omtaler saken.

21-åringen, som kan gjenkjennes ved sitt lange og tykke hår, var nesten ikke til å kjenne igjen da hun fredag dukket opp på den røde løperen i forbindelse med Harper's Bazaar Icons & Bloomingdale's jubileumsfest.

Der kunne hun nemlig vise frem en litt annen hårfrisyre.

NÅ: Dixie D'Amelio dukket opp med barbert hode på den røde løperen. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB
NÅ: Dixie D'Amelio dukket opp med barbert hode på den røde løperen. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB Vis mer

Kledd i en form for «nakenkjole» med utskjæringer på sidene, debuterte hun med sin splitter nye hårklipp. 21-åringen har nemlig tatt barbermaskinen fatt og latt de lange, mørke lokkene falle til fordel for en relativt korthåret look.

FLAUSE: Tiktok-stjerna Charli D'Amelio var kun fem millioner følgere unna hundre millioner da hun postet denne videoen sammen med familien sin. Det skulle hun kanskje ikke ha gjort. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

På sin egen YouTube-kanal postet hun samme dag en video hvor hun utdypet hvorfor hun valgte å barbere håret.

- Jeg vil bare starte på nytt. Vi skal gjøre det til et stort øyeblikk. Jeg har mørke øyne, øyenbryn og vipper, så jeg tror det kommer til å bli bra, forteller hun i videoen mens hun prøver å overtale teamet sitt til å bli med på ideen.

FØR: Dixie D'Amelio slik man er vant til å se henne. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
FØR: Dixie D'Amelio slik man er vant til å se henne. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer

Etter å ha utvekslet noen inspirasjonsbilder med søsteren Charli, fastslår Dixie at hun vil gjennomføre ideen.

- Jeg kan gjøre hva som helst, og jeg vil gjøre alt. Jeg vil bare være en kul jente.

I videoen kommer det også frem at TikTokeren, sammen med teamet sitt, prøver å legge en plan for hvordan hun skal vise verden sitt nye utseende - hvor de etter hvert lander på Harper's Bazaar-festen.

- Vi prøver å finne ut hvordan jeg skal barbere hodet mitt og deretter få på en parykk, for å så ta av parykken og vise det barberte hodet etterpå, forteller hun oppspilt.

LES OGSÅ: - Bruddet tok litt over

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer