Herman Flesvig:

Overrasker med nytt utseende

Herman Flesvig har flere ganger overrasket med ny hårsveis. Denne gangen gikk det ikke helt etter planen.

FORANDRING: Slik ser ikke Herman Flesvig ut lenger. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORANDRING: Slik ser ikke Herman Flesvig ut lenger. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Den norske komikeren og skuespilleren Herman Flesvig (29) har de siste årene gjort stor suksess med programmer som «Førstegangstjenesten» på NRK og podkasten «Friminutt».

Nå har imidlertid podkasten som han har sammen med Mikkel Niva (34) fått nytt navn, «Storefri», og byttet plattform fra NRK til Podme.

I dag kom første episoden av podkasten, og for å starte sesongen med et smell dukket Flesvig opp med ny sveis.

FAVORITTEN: Herman Flesvig er klar for sesong to av NRK-suksessen «Førstegangstjenesten», og kan endelig avsløre hvilken av karakterene han selv liker best. Video: Kine Falch / NRK. Reporter: Thea Hope Vis mer

I det Flesvig tar av seg capsen blir han møtt med latter av Niva som også klarer å kalle han «Håvard» ved en feil. Trolig på grunn av den nye frisyren.

Nå har det lyse håret nemlig blitt rosa.

ROSA: Slik ser Herman Flesvig ut nå. Foto: Skjermdumt fra Instagram / Storefripod
ROSA: Slik ser Herman Flesvig ut nå. Foto: Skjermdumt fra Instagram / Storefripod Vis mer

- Det er permanent farge, men det er ikke nødvendigvis sånn at jeg nå blir han med rosa hår. Det er ikke planen, sier Flesvig i podkasten.

Komikeren legger heller ikke skjul på at han fikk litt sjokk av resultatet.

Planen til Flesvig var egentlig å overraske Niva med samme hårfarge som han har. Det gikk dessverre ikke med Flesvigs hår og derfor ble rosa det beste alternativet.

- Med det håret så ble du en Håvard. Du er en DJ fra Jessheim på en måte, sier Niva i podkasten om kollegaens nye sveis.

NY SVEIS: Kim Kardashian hadde igjen endret sveisen sin, og denne gangen høstet hun mye gode tilbakemeldinger. Video: Rød Løper Vis mer

En annen ting Niva trekker frem med den nye sveisen til Flesvig er at han selv føler seg kjekkere og penere.

- Det som er digg med meg er at med håret mitt ser det ikke ut som hele hodebunnen er betent, sier Niva, som synes Flesvigs hår minner mye om en slags betennelse.

Det har hittil ikke lyktes Se og Hør å få en kommentar fra Herman Flesvig.

Ikke første gang

Dette er ikke første gang Flesvig har overrasket med ny hårfrisyre.

I desember 2020 kunne han nemlig røpe at han hadde barbert bort alt håret. Bildet fikk på kort tid over 50 000 likerklikk, og i kommentarfeltet begynte flere å diskutere forandringen.

«Flaks du har fått deg dame før dette skjedde», skrev en humoristisk.

Men Flesvig hadde ikke barbert bort alt håret uten grunn. I podkasten, som da gikk under navnet «Friminutt», kunne han avsløre bakgrunnen for forandringen.

- Greia er at jeg kom jævlig godt forberedt til en audition. Jeg gikk «all in», sa Flesvig i podkasten, og fortsatte:

- Det er en liten rolle. Jeg kan selvfølgelig ikke si så mye ennå, men sånn er livet som skuespiller. Man går gjennom en del forandringer. Jeg er ikke noe halvveis-fyr, så her er det rett på.

BEKLAGER: I begynnelsen av pandemien stormet det rundt komiker og tv-profil Herman Flesvig etter at det ble kjent at han hadde reist på hyttetur. Her beklager han. Video: Instagram/@hermanflesvig Vis mer

Lik farge som Kristian Valen

I starten av Flesvigs karriere fikk han også mye oppmerksomhet for håret sitt, den gang var det helt hvitt.

- Det var frisøren min som ville at vi skulle prøve noe nytt, så da tenkte vi at vi bare skulle «gønne» på med hvitt hår, forklarte Flesvig i radioprogrammet «P3morgen» i 2018.

HÅR: Herman Flesvig hadde lenge hvitt år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HÅR: Herman Flesvig hadde lenge hvitt år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Nå tror jeg faktisk at jeg har samme fargekode som Kristian Valen. Jeg tror faktisk at det er helt samme farge, uttalte han humoristisk, og understreket at det slett ikke var en negativ ting.

LES OGSÅ: Mikkel Niva: På flyttefot

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer