Felix Sandman:

Overrasker med nytt utseende

Den svenske superstjerna er nærmest ugjenkjennelig.

OVERRASKER: Den svenske artisten Felix Sandman overrasker stort med sitt nye utseende. Foto: Terje Bendiksby / NTB
OVERRASKER: Den svenske artisten Felix Sandman overrasker stort med sitt nye utseende. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er liten tvil om at den svenske artisten Felix Sandman (22) har tatt Norge med storm de siste årene. Med hovedrolle i seerfavoritten «Hjem til jul» på Netflix har han nemlig fått mye oppmerksomhet.

De fleste kjenner nok også igjen Sandman fra Netflix-serien «Quicksand - Störst av allt», eller for musikken med hitlåter som «Tror Du Att Han Bryr Sig», som han har sammen med artist Benjamin Ingrosso (23), og «Relations» med norske Astrid S (24).

Med sine korte blonde lokker er det heller ingen tvil om at ungpikehjerter i både Norge og Sverige har lagt sin elsk på kjekkasen.

Nå overrasker han imidlertid fansen på Instagram med en ny look.

HETE SCENER: For Johanne og Jonas, spilt av Ida Elise Broch og Felix Sandman, blir det en veldig vellykket date, etterfulgt av noen temmelig hete scener. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

«Skjegg??»

I et nytt innlegg kan man nemlig se at artisten har skaffet seg skjegg, noe han tidligere ikke har hatt for vane å ha.

«Superglue», eller «Superlim» på norsk, skriver han til bildet, uten å røpe hva han mener med det. Det er som nevnt imidlertid bildet som får mest oppmerksomhet.

Bildet har fått fansen, og kompisen Benjamin Ingrosso, til å gå av skaftet.

Ingrosso skriver nemlig enkelt og greit kommentaren «Giggig» til bildet. Det er ikke kjent hva han mener, men det kan være en variant av ordet «gig», og rett og slett referere til at looken passer bra til en konsert.

«Nytt utseende låst opp, okay», skriver en ivrig følger.

«Skjegget får lett 10 av 10», skriver en annen.

«Skjegg?? Det var noe nytt», skriver en tredje, og legger til en rekke hjerteemojier.

BRYTER SAMMEN: «Hjem til jul»-stjerna Felix Sandman bryter sammen i programmet «Musikhjälpen» Video: Musikhjälpen/SVT Vis mer

Knakk sammen på direkten

Som nevnt har 22-åringen vært mye i vinden de siste årene. Derfor var det også helt naturlig at han skulle ta del i «Musikhjälpen» i desember, en svensk innsamlingsaksjon som sendes årlig.

Han var en av programlederne, men ting gikk ikke helt som planlagt på direkten, ifølge Expressen.

Sandman begynte å strigråte i studio, helt uten forvarsel. Grunnen til utbruddet var imidlertid noe uventet. Han tok nemlig til tårene da han fikk se noen kaniner, som hoppet rundt i studioet.

- Jeg mister det helt, sa han i sendingen, og fortsatte:

- Det ble for mye. Vi har snakket om tunge temaer, og så har vi det skikkelig gøy og så … Jeg er en følelsesperson.

Han kunne avsløre at han ikke var lei seg, men veldig glad. Han fikk dessverre ikke klappe dem, men han ble altså meget glad.

Han hadde sittet i et glassbur gjennom hele uken, der sendingen sendes fra, og da kan synet av en kanin rett og slett framprovosere sterke følelser.

LES OGSÅ: Dette synet ble for mye

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer