Fyrstinne Charlene:

Overrasker med nytt bilde

Smiler fra øre til øre etter sykehusbesøket.

SYK: Fyrstinnen har slitt med helsen den siste tiden. Nå smiler hun til fansen på et nytt bilde. Her avbildet med ektemannen fyrst Albert. Foto: Pool Monaco /SIPA/Shutterstock/NTB
SYK: Fyrstinnen har slitt med helsen den siste tiden. Nå smiler hun til fansen på et nytt bilde. Her avbildet med ektemannen fyrst Albert. Foto: Pool Monaco /SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det har gått over en måned siden fyrstinne Charlene av Monaco (43) besvimte og ble innlagt på sykehus i hjemlandet Sør-Afrika.

Hun ble imidlertid utskrevet dagen etter, og hoffet var kjappe med å opplyse om at det ikke var noen grunn til bekymring.

Det er likevel ingen tvil om at det hittil har vært et tøft år for fyrstinnen, som har gjennomgått flere operasjoner grunnet en infeksjon i øre, nese, hals-regionen. Det var også denne infeksjonen som førte til at hun kollapset og ble sendt til sykehus i september.

Grunnet infeksjonen har fyrstinnen ikke hatt mulighet til å reise hjem til ektemannen prins Albert (63) og tvillingene prins Jaques (6) og prinsesse Gabriella (6).

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

«Gud velsigne»

Til tross for at Charlene sliter med helsen har hun titt og ofte delt bilder på Instagram med sine over 300 000 følgere.

Og i helgen gledet hun fansen med et nytt bilde. Dette er også det første bildet Charlene deler i etterkant av sykehusinnleggelsen.

På bildet ser man 43-åringen smile fra øre til øre mens hun sitter ved et bord med det som kan se ut som en bibel foran seg.

Rundt halsen bærer hun et rosenkrans-kjede som er et viktig symbol innen den katolske troen.

«Gud velsigne», skriver hun til innlegget.

People er blant mediene som omtaler det nye bildet.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

Støttes av fansen

Det er tydelig at den rojale fansen synes det er godt å se fyrstinnen smile. I kommentarfeltet har det nemlig strømmet inn med gode ord til prins Alberts kone.

«Håper du har det bra», skriver en, mens en annen kommenterer:

«Så glad for å se deg smile».

«Vi er alle veldig glade i deg», følger en tredje opp med.

«Godt å se deg. Ønsker deg og familien din det beste», skriver en fjerde.

Helt siden mai har fyrstinne Charlene vært «fanget» i hjemlandet Sør-Afrika på grunn av alvorlig sykdom. Både Charlene og Albert har vært ærlige om at det har vært en utfordrende tid, men ryktebørsen har lenge villet ha det til at det er trøbbel i ekteskapet som ligger bak reisen.

MORSOM: Prinsesse Ingrid Alexandra fikk en lattermild respons da hun holdt en tale under den kongelige konfirmasjonslunsjen. Video: NRK. Vis mer

I et nylig intervju med People avkreftet fyrsten ryktene:

- Hun forlot ikke Monaco i hast! Hun dro ikke fordi hun var sint på meg eller noen andre. Hun skulle til Sør-Afrika for å jobbe med stiftelsen sin der nede, og tilbringe tid med hennes bror og noen venner, sa han ærlig.

Fyrsten fortalte videre at det hele var ment å være en reise på maks ti dager, men at hun var uheldig og fikk en infeksjon mens hun var på reisen.

LES OGSÅ: - Ekstremt vanskelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer