Christina Aguilera:

Overrasker med nye bilder

Takker fansen med lettkledde bilder.

VISER HUD: Sangstjernen Christina Aguilera viser nok en gang at hun ikke er redd for å vise seg frem. Foto: Eric Jamison/Invision/AP/NTB
VISER HUD: Sangstjernen Christina Aguilera viser nok en gang at hun ikke er redd for å vise seg frem. Foto: Eric Jamison/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Like før jul i fjor var det nok flere som sperret opp øynene litt ekstra, da superstjernen Christina Aguilera (41) delte et aldri så lite toppløsbilde med følgerne sine.

Det gjorde hun i forbindelse med sin egen 41-årsdag, men hun har flere ganger tidligere vist at hun ikke er redd for å vise hud.

Nå går sangfuglen i egne fotspor. I et nytt innlegg på Instagram kaster hun nemlig klærne igjen.

Kastet klærne

41-åringen har nylig sluppet et nytt album, «La Fuerza». For å feire den nye utgivelsen overrasket hun altså følgerne med splitter nye bilder - av det lettkledde slaget.

«Føler all kjærligheten deres til La Fuerza (...) Jeg er ydmyk og takknemlig for å kjenne dere alle, og å kunne kalle dere familie i denne vakre og personlige musikalske reisen hjem», er blant det hun skriver til innlegget.

Albumet er Aguileras andre album spilt inn på spansk. Det første spanskspråklige albumet, «Mi Reflejo», ble utgitt i 2000, ifølge CNN.

Stjernen er født i oppvokst i USA, men har røtter i Ecuador.

NAKEN: Britney Spears stiller opp naken på egen Instagram. Vis mer

- Baby-Christina

Til CNN forteller stjernen at hun nå vender tilbake til sine spanske røtter, rett og slett fordi hun har endret seg siden hun ga ut det første albumet på spansk for snart 22 år siden.

- «Mi Reflejo» var en så vakker og spesiell tid i livet mitt, men det er over 20 år siden. Jeg var helt ny i bransjen. Jeg var baby-Christina, sier hun, og fortsetter:

- Nå, 20 år senere, er jeg en voksen kvinne, som har hatt en fantastisk karriere. Nå har jeg muligheten til å komme tilbake og reflektere over det.

Aguilera begynte karrieren som 13-åring i «The Mickey Mouse Club», sammen med stjerner som Britney Spears (40), Justin Timberlake (40) og Ryan Gosling (41).

LES OGSÅ: - Jeg slanker meg ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer