Jessie J:

Overrasker med ny kjæreste

Popstjernen serverer like gjerne en hel bildeserie med sin nye utkårede.

NYTT PAR: Jessie J viser stolt frem sin nye kjæreste i sosiale medier, og kommer samtidig med stikk til pressen for paparazzibilder. Foto: Privat / Instagram
NYTT PAR: Jessie J viser stolt frem sin nye kjæreste i sosiale medier, og kommer samtidig med stikk til pressen for paparazzibilder. Foto: Privat / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjærligheten ville seg virkelig ikke for popstjernen Jessie J (32), hvis egentlige navn er Jessica Ellen Cornish, og skuespilleren Channing Tatum (40).

De skal likevel ha for forsøket. Romantikken mellom dem blomstret nemlig høsten 2018, men året etter ble det kjent at paret skulle ha gått hver til sitt. Bare én måned senere kom imidlertid kontrabeskjeden om at de to turtelduene hadde funnet tilbake til hverandre.

I april i fjor ble det nok en gang meldt om brudd, men bare uker senere ble det avkreftet da artisten hyllet kjæresten på bursdagen.

- Fortjener bedre

Men det skulle altså ikke vare. I oktober kom nyheten om at forholdet mellom Jessie J og Channing Tatum var historie. Og nå kan det faktisk se ut til at de er ferdig med hverandre - i hvert fall når det gjelder på det romantiske plan.

GA ALT: Channing Tatum og Jessie J gikk fra hverandre flere ganger, men fant raskt tilbake til hverandre. Nå er det imidlertid over og sistnevnte har gått videre. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB
GA ALT: Channing Tatum og Jessie J gikk fra hverandre flere ganger, men fant raskt tilbake til hverandre. Nå er det imidlertid over og sistnevnte har gått videre. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB Vis mer

- Ikke min mannlige venn

Tidligere denne uka delte hun nemlig flere bilder av sin nye utkårede, den amerikanske danseren og koreografen Max Pham Nguyen.

Nylig ble det spekulert heftig i utenlandsk presse på om de to var blitt et par, spesielt etter at det hadde blitt publisert bilder av dem sammen. Frem til nå har de derimot vært tause om hva som faktisk er ståa mellom dem.

«Max og jeg synes dere fortjente noen bedre bilder. Så slipper dere å gjemme dere i biler og bak busker», skriver stjernen blant annet på Instagram.

Hun skriver også at artikkelen som ble publisert om de to i utgangspunktet var søt, men at hun ikke likte bildene som var tatt av dem. Hun valgte derfor å dele noen egne med sine 9,5 millioner følgere.

«Bildene fikk meg til å se ut som en gammel mann som eier en båt. Faktisk ser jeg ut som Lord Farquards (en karakter fra Shrek, journ.anm) far, som sparer ut håret», fortsetter hun.

«PS: Han er ikke min mannlige venn» avslutter stjernen innlegget med.

Med det var altså katta ute av sekken, Jessie J er ikke lenger ledig på markedet.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

Innlagt

Gladnyheten om ny kjæreste kommer bare kort tid etter at artisten måtte feire julaften fra sykehussenga. I en video på Instagram avslørte 32-åringen at hun fikk symptomer som innebar at hun hadde problemer med hørselen, ikke kunne synge og at hun hadde vanskelig for å gå rett.

I etterkant ble hun diagnostisert med Ménières sykdom.

Ifølge Helsenorge kjennetegnes Ménières sykdom av periodevise anfall av kraftig svimmelhet, kvalme og oppkast, øresus, nedsatt hørsel og trykkfølelse i det ene øret. Det finnes ingen helbredende behandling, og sykdommen er svært sjelden.

LYKKEN SMILER: Realityserien «Too Hot To Handle» ble fort en seersuksess på Netflix, og nå har en av de mest sentrale deltakerne store nyheter å komme med. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Røper detaljer etter den overraskende babynyheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer