Scott Disick:

Overrasker med ny forvandling

Realitystjernen sjokkerte nylig med blondt hår - nå har han gjort nye endringer.

KASTET SVEISEN: Slik ser ikke Scott Disick ut lenger. Nylig dukket stjernen opp med blondt hår, men heller ikke den hårstilen har han beholdt. Foto: Broadimage/ Shutterstock/ NTB
KASTET SVEISEN: Slik ser ikke Scott Disick ut lenger. Nylig dukket stjernen opp med blondt hår, men heller ikke den hårstilen har han beholdt. Foto: Broadimage/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

For to uker siden var det nok flere som fikk bakoversveis, da Scott Disick (37) dukket opp med blondt hår. Realityprofilen har i en årrekke vært kjent for sine mørke lokker, men i midten av februar tilhørte sveisen altså fortiden.

Det hele fikk splittede reaksjoner blant følgerne, og flere var ikke nådig i sin dom. Noen mente nemlig at Disick hadde ødelagt håret sitt, mens andre mente 37-åringen ikke var til å kjenne igjen.

Det stopper imidlertid ikke der. Forrige uke dukket nemlig Disick opp med nok en ny sveis, og dermed er også de blonde lokkene historie.

Nytt hår

Det er på bilder tatt samme dag som det ble kjent at Kim Kardashian (40) og Kanye West (46) skilles, at man blir vitne til «Keeping Up With the Kardashians»-stjernens elleville forvandling.

Disick var på tidspunktet ute for å spise lunsj i Miami, sammen med sine tre barn Mason (11), Penelope (8) og Reign (6), i tillegg til kjæresten Amelia Hamlin (19).

Kardashian-venn Jonathan Cheban (47) og Kim Kardashians eksbestevenn Larsa Pippen (46) og datteren var også til stede.

På bildene ser man at Disicks hår, som for kort tid siden var blondt, nå har blitt farget i en mørk rosafarge. Også denne hårsveisen får splittede tilbakemeldinger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer