Scott Disick:

Overrasker med ny forvandling

Realitystjernen sjokkerte nylig med blondt hår - nå har han gjort nye endringer.

KASTET SVEISEN: Slik ser ikke Scott Disick ut lenger. Nylig dukket stjernen opp med blondt hår, men heller ikke den hårstilen har han beholdt. Foto: Broadimage/ Shutterstock/ NTB
KASTET SVEISEN: Slik ser ikke Scott Disick ut lenger. Nylig dukket stjernen opp med blondt hår, men heller ikke den hårstilen har han beholdt. Foto: Broadimage/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

For to uker siden var det nok flere som fikk bakoversveis, da Scott Disick (37) dukket opp med blondt hår. Realityprofilen har i en årrekke vært kjent for sine mørke lokker, men i midten av februar tilhørte sveisen altså fortiden.

Det hele fikk splittede reaksjoner blant følgerne, og flere var ikke nådig i sin dom. Noen mente nemlig at Disick hadde ødelagt håret sitt, mens andre mente 37-åringen ikke var til å kjenne igjen.

TOMMEL NED: Fansen var ikke imponert over Disicks blonde hår. Foto: Skjermbilde/ Instagram
TOMMEL NED: Fansen var ikke imponert over Disicks blonde hår. Foto: Skjermbilde/ Instagram Vis mer

Det stopper imidlertid ikke der. Forrige uke dukket nemlig Disick opp med nok en ny sveis, og dermed er også de blonde lokkene historie.

COMEBACK: Over tre år siden Adeles forrige offentlige opptreden, er hun endelig tilbake når hun er vert for «Saturday Night Live» lørdag 24. oktober. Video: SNL Vis mer

Nytt hår

Det er på bilder tatt samme dag som det ble kjent at Kim Kardashian (40) og Kanye West (46) skilles, at man blir vitne til «Keeping Up With the Kardashians»-stjernens elleville forvandling.

Disick var på tidspunktet ute for å spise lunsj i Miami, sammen med sine tre barn Mason (11), Penelope (8) og Reign (6), i tillegg til kjæresten Amelia Hamlin (19).

Kardashian-venn Jonathan Cheban (47) og Kim Kardashians eksbestevenn Larsa Pippen (46) og datteren var også til stede.

På bildene ser man at Disicks hår, som for kort tid siden var blondt, nå har blitt farget i en mørk rosafarge. Også denne hårsveisen får splittede tilbakemeldinger.

ROSA: Scott Disick viser frem sin nye hårsveis i Miami. Foto: MEGA/ NTB
ROSA: Scott Disick viser frem sin nye hårsveis i Miami. Foto: MEGA/ NTB Vis mer

«Scott Disicks varme rosa hår er den mest sjokkerende nyheten som har kommet fra den familien i dag, hvis vi skal være ærlig», har en skrevet på Twitter.

Andre er mer optimistiske.

«Okei, men Scott Disick ser bra ut med rosa hår», har en skrevet.

- Offisielt sammen

Disicks stilendring kommer i kjølvannet av en rekke spekulasjoner rundt hans forhold til kjendisdatteren Amelia Hamlin. En rekke bilder av de to har gått sin seiersgang i verdenspressen i løpet av de siste månedene, men de har ennå ikke bekreftet romansen.

For to uker siden skjedde imidlertid det flere tolker som en bekreftelse på forholdet, da 37-åringen delte et bilde av seg selv holde rundt Hamlin på Instagrams historiefunksjon.

Foto: Skjermbilde/ Instagram
Foto: Skjermbilde/ Instagram Vis mer

Dagen etter, på selve Valentinsdagen, ble de også fotografert hånd i hånd på stranden i Miami - og paret gjorde fint lite for å gjemme den gode kjemien.

- Hold deg unna

Romanseryktene mellom Disick og Hamlin begynte for alvor da de ankom sammen på Kendall Jenners omstridte Halloweenfest i oktober.

En måned senere delte Hamlin en rekke bilder på Instagram i anledning høytiden Thanksgiving, hvor hun uttrykte takknemlig overfor en rekke mennesker, deriblant Disick.

Foto: Skjermbilde/ Instagram
Foto: Skjermbilde/ Instagram Vis mer

Forholdet har derimot ikke bare mottatt lykkønskninger og glade kommentarer, da flere tidlig reagerte på aldersforskjellen.

«Kom igjen Scott … det er bare ekkelt. Du må ha mer livserfaring, skaff deg noen eldre», var blant det som ble skrevet.

På Hamlins egen Instagram-konto uttrykte flere bekymring for 19-åringen, og noen gikk så langt som å advare henne mot å involvere seg med Disick.

«Vær så snill, hold deg unna Scott. Langt unna», skrev en Instagram-bruker.

LES OGSÅ: - Aldersforskjellen friket meg ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer