Machine Gun Kelly:

Overrasker
med nakenbilde

- Jeg tok hele fem situps.

KOLLEGAER: Megan Fox og Machine Gun Kelly spiller sammen i sistnevntes nye film. På privaten er de forlovet. Foto: John Salangsang/Shutterstock/NTB
KOLLEGAER: Megan Fox og Machine Gun Kelly spiller sammen i sistnevntes nye film. På privaten er de forlovet. Foto: John Salangsang/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Stjerneparet Megan Fox (36) og Machine Gun Kelly (32) er ikke fremmede for å skape overskrifter ved å dele detaljer fra forholdet sitt. Seinest tidligere denne uka da sistnevnte omtalte Fox som «kona si» under Billboard Music Awards. Paret er forlovet, men det er foreløpig ikke offentlig kjent om de faktisk har giftet seg.

Også under fjorårets MTV Video Music Awards stjal paret oppmerksomheten på den røde løperen, da Fox dukket opp i en «nakenkjole».

Denne gangen er det imidlertid Machine Gun Kelly, hvis egentlige navn er Colson Baker, som overrasker med å vise seg splitter naken. Det melder People.

Det skjedde i forbindelse med innspillingen av hans nye film «Good Mourning», som både Fox og kompisen Pete Davidson (28) medvirker i. 32-åringen delte bilder fra bak kulissene, og i det første av en rekke bilder står han rett opp og ned og smiler til kamera - helt naken.

Det eneste han har å dekke til sine edlere deler med er et lite håndkle, ellers er han ikke iført en tråd.

Til vanlig er Bakers overkropp full av tatoveringer, men på bildet ser det ut til at de er dekket av sminke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer