Carolina Gynning:

Overrasker med nakenbilde

Den svenske modellen Carolina Gynning viser alt i ærlig innlegg.

NAKEN: Carolina Gynning droppet klærne i ærlig Instagram-innlegg. Foto: Skjermdump Instagram
NAKEN: Carolina Gynning droppet klærne i ærlig Instagram-innlegg. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Den svenske modellen og podkasteren Carolina Gynning (43) fikk i begynnelsen av sommeren sitt tredje barn. Den lille jenta fikk navnet Vilda, og var 43-åringens første barn med kjæresten Viktor Philipson.

Nylig delte trebarnsmoren et ærlig innlegg på Instagram hvor hun takket datteren for å ha gjort henne mer komfortabel i egen kropp - noe hun har slitt med i mange år. Det melder svenske Expressen.

NAKENBILDER: Norske Amalie Olufsen skal pryde Playboy for andre gang. Video: Rød Løper Vis mer

«Det tok meg tre graviditeter å elske kroppen min igjen. Jeg drømte om å komme tilbake til den spreke kroppen min da jeg var høygravid! Da jeg knapt klarte å reise meg fordi ryggen min gjorde så vondt. Men nå som jeg bærer Vilda i armene, har stresset lagt seg. Jeg er fornøyd», skriver hun under to bilder av seg selv og dattera.

Det som imidlertid vekker oppsikt med Instagram-posten er ikke selve teksten, men det faktum at Gynning er splitter naken.

Gynning har i skrivende stund fått over 65 000 likerklikk og mer enn 3 000 kommentarer under innlegget.

Flere viser sin støtte ved å legge igjen en rekke røde hjerter i kommentarfeltet, mens andre takker henne for åpenheten og skriver at de hyller både henne og budskapet.

IKKE SJENERT: Carolina Gynning poserte uten en tråd sammen med sin yngste datter. Foto: Skjermdump Instagram
IKKE SJENERT: Carolina Gynning poserte uten en tråd sammen med sin yngste datter. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Droppet måltider

43-åringen forteller at hun har slitt med et skjevt kroppsideal hele livet.

«Da jeg var liten var det bare slanketips i avisene, og så ble jeg fotomodell. Det verste yrket for en som egentlig ikke er tynn. Jeg ble hele tida fortalt at hvis jeg bare gikk ned litt flere kilo kunne jeg fått de gode jobbene fordi jeg hadde et vakkert ansikt - men kroppen min var ikke slank nok. Det satt seg fast i hodet mitt i mange år. At jeg ville se ut på en bestemt måte for å bli akseptert», deler hun ærlig.

Da Gynning var gravid med sine to eldste barn, Alicia (9) og Adele (7), jobbet hun hardt for å gå raskt ned i vekt igjen - både ved å trene hardt og hoppe over måltider. Det er hun imidlertid ferdig med.

«Nå føler jeg meg hel. Takk Vilda, min helbredende lille datter, for den leksjonen. Uten deg ville jeg fortsatt å plage meg selv. Nå skal jeg trene for å bli sterk og nyte all slags mat», skriver hun, før hun avslutter med å love seg selv å aldri starte på nye «dumme dietter» eller bli fanget i negative tanker om sine kurver.

LES OGSÅ: Poserte naken med sønnen - må i fengsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer