Channing Tatum:

Overrasker med nakenbilde

- Jeg flexet så hardt at jeg fikk krampe.

NAKEN: Det er nok få som har noe imot at Channing Tatum kaster klærne. Foto: Jo Davidson/REX/NTB
NAKEN: Det er nok få som har noe imot at Channing Tatum kaster klærne. Foto: Jo Davidson/REX/NTB Vis mer
Publisert

Det er liten tvil om at fansen fikk seg en hyggelig overraskelse da de tirsdag sjekket Instagram-kontoen til Hollywood-stjernen Channing Tatum (41).

I historiefunksjonen hadde nemlig kjekkasen publisert et relativt dristig bilde av seg selv - uten en tråd. Kun en ape-emoji, som holder seg for munnen, dekker hans edle deler.

Fryktet for livet

«Magic Mike»-stjernen er tydeligvis ikke av den sjenerte typen og har all grunn til å være stolt av kroppen sin. Han har nemlig ligget i hardtrening til sin kommende film «The Lost City of D» som har premiere neste år.

«Du vet at når du står kliss naken i make-up traileren, kun med et håndkle som dekker underlivet, at du er iferd med å gjøre noe sykt på settet, og at du må forberede moren din før hun ser filmen», har han skrevet som tekst på det avslørende bildet.

Foto: Grab fra Instagram
Foto: Grab fra Instagram Vis mer

«Og ja, jeg flexer så hardt at jeg fikk krampe», har han lagt til loddrett over bildet.

Tatum, som tidligere har blitt kåret til «Verdens mest sexy mann», har som nevnt trent hardt den siste tiden for å komme i form til sin siste film. Han fullførte blant annet en 3,2 kilometer lang svømmetur i åpen sjø denne uken, og turen var så tøff at han fryktet han skulle bøte med livet.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

«Jeg har gjort alle mulige idiotiske ting for å komme i form eller for å holde meg i form. Nesten alt du kan tenke på. Og jeg må si at ingenting har vært mer heseblesende, utmattende og effektivt enn freestyle bryting og å svømme i åpen sjø», forklarte han nylig i et innlegg på Instagram, ifølge Page Six.

«Det er øyeblikk i begge disse øvelsene at jeg alltid tenker at jeg kanskje kommer til å dø. Haha. Og jeg er ikke en gang en profesjonell atlet. Jeg kan ikke forestille meg hvilke ting de utsetter seg for», delte han videre.

Sist 41-åringen delte et nakenbilde på sosiale medier var i 2019. Da viste han frem sin muskuløse kropp mens han sto i dusjen.

Årsaken til at Tatum postet nettopp dette bildet var fordi han hadde tapt et veddemål mot popstjernen Jessie J (33), som han den gang var kjæreste med.

«Jeg tapte i Jenga for Jessica Cornish. Taperen (meg) måtte poste et bilde den andre personen (Jessica Cornish) valgte … Fuck my life … Jeg skal aldri spille Jenga med henne igjen», forklarte han i bildeteksten.

Jobbet som stripper

Det er derimot ikke helt ukjent for 41-åringen å kaste klærne. Tatum ga jenter verden over hakeslepp i filmen som stripperen Mike i filmene «Magic Mike» og «Magic Mike XXL».

Han har heller aldri lagt skjul på at han som ung livnærte seg som stripper i virkeligheten også.

IMPONERER: Jennifer Lopez er blant stjernene som spiller i den nye stripperfilmen «Hustlers». Video: Rød Løper Vis mer

Som 19-åring, før Tatum fikk i gang skuespillerkarrieren, tjente han nemlig til livets opphold ved å kaste klærne i Florida.

- Det var en gøy periode, men jeg er ikke sikker på om jeg ville anbefalt det til noen. Det var et år hvor alt var fullstendig galskap. Jeg er glad jeg har kommet meg videre, for det livet har definitivt noen dårlige og mørke sider, har han tidligere avslørt til Daily Telegraph, ifølge Contact Music.

Ettbarnsfaren har tidligere sagt at strippeperioden bestod av penger, damer og moro, og at det bare er flaks at han ikke ble narkoman eller gjorde noen gravide.

- Jeg har gjort noen fryktelig dumme ting som jeg ikke kan snakke om, legger han til, la han til.

LES OGSÅ: - Angelina Jolie tapte virkelig stort

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer