Kim Kardashian:

Overrasker med julegrep for barna

Dronningen av ekstravagante feiringer slår til igjen.

SKILT: Kim Kardashian ble nylig offisielt skilt fra Kanye West. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com/ NTB
SKILT: Kim Kardashian ble nylig offisielt skilt fra Kanye West. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com/ NTB Vis mer
Publisert

Alarmklokker har en annerledes klang under adventsmåneden i Kardashian-huset. Realitystjernen Kim Kardashian (42) og familien hennes er kjent for sin ekstravagante livsstil.

Store feiringer med luksuriøse detaljer har blitt en tradisjon, noe de ofte viser frem på sine sosiale medier. Det var senest for en uke siden at familien feiret thanksgiving, eller høsttakkefest som det heter på norsk.

Feiringen var som vanlig storartet. Familien hadde til og med fått håndmalte kongelige malerier av hver gjest og hengt de over middagsbordet.

Spiller morgenen inn

Nå som vi er inne i årets siste måned er tiden inne for å ta frem julepynten og adventskalenderen. Kim har selvfølgelig sørget for å gjøre denne tiden litt ekstra spesiell for barna.

I år har hun nemlig ansatt en prisvinnende pianist, Phillip Cornish, som har fått i oppgave å de fire barna med julesanger hver morgen i desember. Kardashian har fire barn med eksmannen Kanye West (45) - North (9), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (3).

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Stjernen foreviget den koselige morgenstunden ved å dele et bilde av det på Instagrams historiefunksjon. Under skrev hun «Det er den tiden av året».

PIANIST: Den grammyvinnende pianisten Philip Cornish spiller i stuen til Kim Kardashian hver morgen. Foto: Skjermdump Instagram
PIANIST: Den grammyvinnende pianisten Philip Cornish spiller i stuen til Kim Kardashian hver morgen. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Videre skrev hun «Philip Cornish kommer hit hver morgen for å vekke opp barna mine med pianospill, som kan berolige de lille sjelene under det gale morgenrushet og fylle de med vakre julesanger.»

Nyskilt

I slutten av november ble det kjent at Kim vant skilsmissesaken som har pågått i to år, og kunne endelig sløyfe etternavnet til sin tidligere ektemann.

I retten ble det besluttet at rapperen skal betale henne 200 tusen dollar, som tilsvarer rundt to millioner kroner, i måneden i barnebidrag. Det meldte TMZ.

Nettstedet meldte også at foreldreomsorgen skulle fordeles likt mellom begge foreldrene.

LES OGSÅ: – Jeg liker Hitler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer