Brooklyn Beckham og Nicola Peltz:

Overrasker med intime bilder

Stjerneparet sjokkerer følgerne med intime bilder på Instagram.

INTIMT: Brooklyn Beckham og forloveden Nicola Peltz overlater lite til fantasien med nye bilder på Instagram. Foto: NTB Scanpix
INTIMT: Brooklyn Beckham og forloveden Nicola Peltz overlater lite til fantasien med nye bilder på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Denne sommeren sendte kjendissønnen Brooklyn Beckham (21) sjokkbølger gjennom internasjonal presse, da han avslørte at han hadde forlovet seg med kjæresten Nicola Peltz (25).

«For to uker siden spurte jeg min sjelevenn om hun ville gifte seg med meg og hun sa ja!» skrev han innledningsvis i et innlegg på Instagram.

Grunnen til at mange sperret opp øynene var at paret kun har vært kjærester siden januar, i hvert fall offisielt, og mange mente dermed at en forlovelse muligens kom i tidligste laget.

Forholdet bekreftet han som nevnt i januar, i et innlegg i anledning Peltz' 25-årsdag. På bildet så man 21-åringen omfavne sin utkårede - som bare var iført et håndkle.

- Litt kjærlighet

At paret valgte å bekrefte forholdet med et nokså lettkledd bilde, var det enkelte i kommentarfeltet som reagerte på den gang. Det er imidlertid bare barnemat mot de nye bildene paret har delt.

Når paret nå er forlovet, kan det nemlig se ut til at de er mer forelsket enn noen gang. At de vil vise sin kjærlighet for hverandre til resten av verden, er derfor kanskje ikke så rart.

I innlegget, som er delt av Peltz, vises både trusekant, bar overkropp og paret sammen i senga, noe som i skrivende stund har resultert i over 115 000 likerklikk.

View this post on Instagram

some love in lockdown

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

«Litt kjærlighet under nedstengningen», skriver 25-åringen under bildene, til sine 1,9 millioner følgere.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en ny Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

Ifølge svenske Expressen skal noen av bildene være tatt av Brooklyn selv. Kjendissønnen er svært fotointeressert, og allerede som tenåring landet han en jobb som fotograf for det erkebritiske luksusmerket Burberry.

Tidligere har han for øvrig også omtalt forloveden som sin «muse», og det er derfor ikke sjelden at han bruker henne som både inspirasjonskilde og modell til bildene sine.

View this post on Instagram

My muse ❤️

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on

Bestevenner

Beckham har den siste tiden delt flere bilder av kjæresten i sosiale medier, og i mai delte han et bilde hvor han beskrev Peltz som sin «bestevenn for alltid».

Peltz på sin side delte et romantisk bilde av seg selv og Beckham i slutten av mars, hvor hun skrev følgende:

«Jeg dater min bestevenn og det gjør meg så glad».

View this post on Instagram

i’m dating my best friend and that makes me so happy

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

Beckhams forlovede er født og oppvokst i New York, og er datter av den amerikanske forretningsmannen og milliardæren Nelson Peltz (78) og modell Claudia Heffner Peltz.

25-åringen har blant annet medvirket i serien «Bates Motel» og filmen «Transformers: Age of Extinction», sammen med stjerner som Mark Wahlberg (49) og Titus Welliver (58).

Artikkelen fortsetter under bildene.

TV-STJERNE: Nicola Peltz i en scene fra «Bates Motel» sammen med Freddie Highmore. Foto: Universal Tv/ REX/ NTB scanpix
TV-STJERNE: Nicola Peltz i en scene fra «Bates Motel» sammen med Freddie Highmore. Foto: Universal Tv/ REX/ NTB scanpix Vis mer
MODELL-EKS: Før Brooklyn Beckham og Nicola Peltz falt for hverandre, var Nicola i et forhold med Anwar Hadid - broren til Bella og Gigi Hadid. Her er de to under moteuken i New York i februar 2018. Foto: Matt Baron/ REX/ NTB scanpix
MODELL-EKS: Før Brooklyn Beckham og Nicola Peltz falt for hverandre, var Nicola i et forhold med Anwar Hadid - broren til Bella og Gigi Hadid. Her er de to under moteuken i New York i februar 2018. Foto: Matt Baron/ REX/ NTB scanpix Vis mer

Verdenskjente foreldre

Nyheten om Brooklyn Beckhams forlovelse kom rundt en uke etter at de verdenskjente foreldrene hans David (45) og Victoria Beckham feiret 21 år som mann og kone.

Beckham-paret er å regne som et av de mest stabile parene i kjendisverdenen. Søndag 4. juli 1999 ble paret erklært mann og kone, i et gigantisk bryllup på et slott i Dublin i Irland.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Heller ikke de er fremmed for å dele private bilder. Det kan imidlertid sies å være i en litt mindre avkledd versjon.

Bryllupsdagen markerte de nemlig ved blant annet å dele en rekke tidligere upubliserte bilder på Instagram, der de hyllet ekteskapet og sin kjærlighet til hverandre.

LES OGSÅ: - Folk kaller meg et ludder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer