Austin Butler og Lily-Rose Depp:

Overrasker med het flørt

Austin Butler observert i omfavnelse med kjendisdatter.

TATT PÅ FERSKEN: Lily-Rose Depp og Austin Butler ble observert i en saftig omfavnelse i London nylig. Foto: Tops / Backgrid UK / NTB
TATT PÅ FERSKEN: Lily-Rose Depp og Austin Butler ble observert i en saftig omfavnelse i London nylig. Foto: Tops / Backgrid UK / NTB Vis mer
Publisert

Austin Butler (29) er en amerikansk skuespiller, mest kjent for sine roller i filmer og TV-serier, som blant annet «The Carrie Diaries», «Once Upon a Time in Hollywood» og spiller hovedrollen i filmen «Elvis», som kommer i 2022.

Mange husker nok Butler som ekskjæresten til en annen Hollywood-skuespiller, nemlig Vanessa Hudgens (32). Skuespillerne var et par i overkant av åtte år. I januar i fjor ble det imidlertid kjent at de hadde valgt å gå hver til sitt.

Men Butler har ikke gitt opp kjærligheten, eller skuespillere for den saks skyld. Halvannet år etter bruddet med «High School Musical»-stjernen ser det ut til at 29-åringen har funnet kjærligheten på ny. Det melder flere utenlandske medier, blant annet People.

AKTUELL: Simon Nitsche, sportsanker i TV 2, er klar for «Skal vi danse». Video: Rød Løper Vis mer

Het omfavnelse

Butlers utkårede denne gangen er ingen ringere enn Lily-Rose Depp (22), datteren til Johnny Depp (58).

Også Depp er skuespiller, og har spilt i blant annet «A Faithful Man» og «The Dancer». Både hun og Butler har imidlertid til gode å kommentere det angivelige forholdet selv, men bilder av duoen har spredd seg som ild i tørt gress over hele internett - og for å si det slik; bildene ser ut til å tale for seg.

ROMANSE: Det så ut til å være søt musikk mellom Lily-Rose Depp og Austin Butler. Foto: Tops / Backgrid UK / NTB
ROMANSE: Det så ut til å være søt musikk mellom Lily-Rose Depp og Austin Butler. Foto: Tops / Backgrid UK / NTB Vis mer

De to turtelduene ble nylig observert i hete omfavnelser og kyss, etter en middagsdate i London.

På starten av kvelden skal de ha hatt selskap av en venn, men etter hvert tok duoen farvel med kameraten, før de spaserte en tur langs vannet.

EKSER: Austin har tidligere vært sammen med Vanessa i mange år. Her var eksparet sammen sammen på den røde løperen i 2019. Foto: INVISION/NTB
EKSER: Austin har tidligere vært sammen med Vanessa i mange år. Her var eksparet sammen sammen på den røde løperen i 2019. Foto: INVISION/NTB Vis mer
KJENDISDATTER: Lily-Rose Depp skal være Austins nye flørt. Foto: Shutterstock/NTB
KJENDISDATTER: Lily-Rose Depp skal være Austins nye flørt. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer

Depp og Butler klarte ikke holde hendene fra hverandre, og delte et kyss eller to (eller tre). De skal heller ikke ha sett ut til å bry seg om paparazziene, som fikk knipset bilder og foreviget det romantiske øyeblikket mellom skuespillerne.

Overraskende brudd

Som nevnt var Butler tidligere i et langt forhold med Hudgens. Bruddet mellom de to sendte imidlertid sjokkbølger gjennom kjendisverden da det be kjent for halvannet år siden.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Selv om paret den gang ikke hadde uttalt seg om bakgrunnen for bruddet, hevdet kilder til E! News at avstanden var årsaken til det havarerte forholdet.

Hudgens oppholdte seg nemlig i Europa på grunn av innspillingen av «The Princess Switch 2», mens Butler på sin side var fullt opptatt med å filme i Australia.

- De har filmet på hvert sitt kontinent og det hele dreier seg om avstanden. Det er ikke dårlig stemning, og de har mye respekt for hverandre, fortalte en kilde til nettstedet.

Eksparet møttes første gang under innspillingen av «High School Musical» i 2006, men ble ikke et par før i 2011.

Vis mer

LES OGSÅ: Bekrefter brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer