Kylie Jenner:

Overrasker med «hemmelige» bilder

Realitystjernen har slengt seg på den ferskeste trenden i sosiale medier.

SJELDENT INNBLIKK: Realitystjernen Kylie Jenner har kastet seg på den nyligste trenden i sosiale medier, og i den anledning fikk fansen servert private og usette bilder på Instagram. Her avbildet med Travis Scott og datteren Stormi Webster. Foto: Splash News / NTB
SJELDENT INNBLIKK: Realitystjernen Kylie Jenner har kastet seg på den nyligste trenden i sosiale medier, og i den anledning fikk fansen servert private og usette bilder på Instagram. Her avbildet med Travis Scott og datteren Stormi Webster. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Mange har nok fått med seg den nye trenden i sosiale medier, eller nærmere sagt på Instagram, hvor man spør fansen om hva de ønsker å se et bilde av. Flere har slengt seg på trenden, deriblant realityprofilen og sminkemogulen Kylie Jenner (22).

I helgen dukket det nemlig opp flere hittil usette bilder av blant andre Kylie, rapperen Travis Scott (28) og deres felles datter Stormi Webster (2) på førstnevntes Instagram-story.

Flere utenlandske medier har omtalt 22-åringens bilder, deriblant People.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Privat innblikk

En fan ba blant annet realitystjernen om å få se et usett bilde av datteren. Da fikk Kylies over 200 millioner følgere servert et bilde av Stormi som ligger og sover, bare en uke gammel.

EN UKE: Dette hittil usette bildet av datteren delte Kylie med sine over 200 millioner følgere på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram.
EN UKE: Dette hittil usette bildet av datteren delte Kylie med sine over 200 millioner følgere på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram. Vis mer

En annen følger ba pent om å få se et bilde av Travis og Stormi, og da delte Kylie et bilde av datteren godt plassert i armene på faren sin.

FAR OG DATTER: Her ser man Stormi lene seg inntil faren sin. Foto: Skjermdump fra Instagram.
FAR OG DATTER: Her ser man Stormi lene seg inntil faren sin. Foto: Skjermdump fra Instagram. Vis mer

På spørsmål fra en følger om Kylie kunne dele det søteste bildet hun har med Stormi, delte sminkemogulen et bilde av mor og datter som smilte mot kameraet. Til bildet forklarte hun at det var fanget i øyeblikket da datteren fikk sin første store seng.

FORNØYD: Kylie forklarte at dette bildet ble tatt da datteren hadde fått ny seng. Foto: Skjermdump fra Instagram
FORNØYD: Kylie forklarte at dette bildet ble tatt da datteren hadde fått ny seng. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Spesielt minne

En annen fan ba derimot Kylie om dele et bilde fra et vakkert minne hun aldri vil glemme. Da dukket det opp en video av Kylie og Stormi som poserer i ørkenen. Det viser seg imidlertid at videoen har en spesiell historie.

«Å ta med Stormi tilbake til det nøyaktige stedet der vi filmet til «to our daughter»-videoen», skrev hun til bildet, og refererte til videoen fra februar 2018 hvor Kylie annonserte at hun hadde blitt mamma for første gang, etter et halvt år med spekulasjoner.

SPESIELT STED: For realitystjernen var det spesielt å ta med seg datteren tilbake til det stedet der hun og Travis filmet da hun var gravid. Foto: Skjermdump fra Instagram.
SPESIELT STED: For realitystjernen var det spesielt å ta med seg datteren tilbake til det stedet der hun og Travis filmet da hun var gravid. Foto: Skjermdump fra Instagram. Vis mer

Fansen kunne imidlertid også glede seg over et bilde av Kylie fra tiden hun gikk gravid med Stormi. På bildet ser man realitystjernen sitte i sengen, bare iført en t-skjorte og en truse mens hun holder seg rundt magen.

TILBAKEBLIKK: Kylie delte også et bilde fra tiden da hun var gravid med datteren Stormi Webster. Foto: Skjermdump fra Instagram
TILBAKEBLIKK: Kylie delte også et bilde fra tiden da hun var gravid med datteren Stormi Webster. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Som nevnt var det i februar for to år siden at Kylie omsider annonserte at hun hadde blitt mamma for første gang.

LETTKLEDD: Kylie Jenner har hevet seg på «Carole Baskin»-trenden på Tiktok, og det går ikke ubermeket hen. Vis mer

Rørende video

I et innlegg på Instagram skrev hun blant annet følgende:

«Min vakre og friske jente kom til verden 1. februar og jeg kunne ikke vente med å dele denne nyheten».

Videre beklaget hun at hun hadde holdt fansen i mørket gjennom alle spekulasjonene rundt graviditeten.

«Jeg visste at jeg var nødt til å forberede meg på denne rollen på den mest positive, stressfrie og sunneste måten jeg kunne tenke meg».

Som nevnt delte også realitystjernen en nesten tolv minutter lang video på YouTube med tittelen «To our daughter», der hun blant annet viste frem babymagen. Etter å ha holdt tett om svangerskapet i mange måneder, ga den personlige videoen endelig fansen et innblikk i Kylies graviditet.

UTKLEDD: Kylie Jenner hadde kledd opp datteren Stormi i et ganske spesielt kostyme til Halloween i fjor. Video: Rød Løper Vis mer

I videoen fikk man blant annet se klipp fra babyshoweren, der flere av venninnene snakket om hvordan Kylie var født til å være mamma. En av gjestene som ble intervjuet, var Kylies mamma, Kris Jenner (65).

Ikke minst fikk man se klipp fra selve fødselen, der blant annet barnefaren Travis, Kris og Kylies søster Khloé Kardashian (36) var til stede.

Til slutt sto det at videoen var dedisert til datteren:

«Til vår datter. 1. februar 2018. 8 lbs 9 oz (3884 gram) 4:43 PM».

LES OGSÅ: Dette er historien bak Kardashian-barnas navn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer