Heidi Klum:

Overrasker med gammelt bilde

- Nesten ugjenkjennelig med det brune håret.

KJENT FJES: Her er Heidi Klum avbildet med sine velkjente lyse lokker i fjor vinter. Foto: Jamie McCarthy/ Getty Images/ AFP/ NTB
KJENT FJES: Her er Heidi Klum avbildet med sine velkjente lyse lokker i fjor vinter. Foto: Jamie McCarthy/ Getty Images/ AFP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden hun slo igjennom på coveret til Sports Illustrateds bikiniutgave og ble den første tyske Victoria's Secret-engelen på slutten av nittitallet, har smellvakre Heidi Klum (47) hatt en forrykende karriere.

I tillegg til å prestere foran kamera, har den blonde skjønnheten også jobbet som programleder, produsent, designer og skuespiller – og attpåtil født og oppdratt intet mindre enn fire barn.

Klum er kjent for sine lange, blonde lokker, og overrasket nok mange da hun nylig delte et gammelt bilde av seg selv med en ganske annen «look».

«Dette er en stund siden», har hun skrevet som tekst sammen med en morsom emoji.

«Ligner Brooke Shields»

Daily Mail skriver at bildet av «America's Got Talent»-stjernen er tatt av henne da hun startet modellkarrieren som 19-åring, og de mener «Klum nesten er ugjenkjennelig med det brune håret».

- Hun hadde i tillegg tykke øyebryn og tung øyesminke som fikk henne til å ligne mer på Brooke Shields enn Cheryl Tiegs, skriver nettstedet, og legger til at Hollywood-stjernen også er betydelig rundere i fjeset.

80-TALLSIKON: Daily Mail mener at en ung Heidi Klum minner om en ung Brooke Shields, her avbildet i filmen «Wet Gold» fra 1984. Foto: Abc-Tv/ Kobal/ REX/ NTB
80-TALLSIKON: Daily Mail mener at en ung Heidi Klum minner om en ung Brooke Shields, her avbildet i filmen «Wet Gold» fra 1984. Foto: Abc-Tv/ Kobal/ REX/ NTB Vis mer

Bildet har i skrivende stund fått over 90 000 likerklikk, men fans og følgere har ikke anledning til å dele sine tanker om bildet ettersom Klum har skrudd av kommentarfeltet på alle innlegg.

SUPERMODELL: Heidi Klum på catwalken under et Victoria's Secret Show i Los Angeles i 2007. Foto: Marion Curtis/ Starpix/ REX/ NTB
SUPERMODELL: Heidi Klum på catwalken under et Victoria's Secret Show i Los Angeles i 2007. Foto: Marion Curtis/ Starpix/ REX/ NTB Vis mer

Det var etter at Heidi Klum vant konkurransen «Model 92» i 1992 at hun sikret seg en 2,5 millioner kroners modellkontrakt, og fikk fart på karrieren.

Deretter fulgte forsider på motemagasinene Elle og Vogue, samt kontrakter med designerne Escada og Vera Wang. Hun hadde også gjesteroller i tv-serier som «Spin City», «Sex og singelliv» og «CSI: Miami», ifølge Daily Mail og IMDb.

ENGLER: Her poserer to av verdens mest ettertraktede modeller, Tyra Banks og Heidi Klum, under et Victoria's Secret Fashion Show i New York i 2003. Foto: Dave Allocca/ Starpix/ REX/ NTB
ENGLER: Her poserer to av verdens mest ettertraktede modeller, Tyra Banks og Heidi Klum, under et Victoria's Secret Fashion Show i New York i 2003. Foto: Dave Allocca/ Starpix/ REX/ NTB Vis mer

I mammas fotspor

Klum er mamma til barna Helene (16), som kalles Leni, Henry (15), Johan (14) og Lou (11). I desember debuterte eldstedatteren som modell, sammen med sin berømte mor, på coveret til tyske Vogue.

«MITT FØRSTE COVER», har Leni skrevet på tysk som tekst til dette innlegget, etterfulgt av «Jeg klarte nesten ikke vente med å kjøpe et blad, eller ti».

Leni ble tilbudt modelljobber allerede da hun var 12-13 år, men selv om hun selv ønsket å kaste seg ut i det satte moren foten ned.

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 19 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB scanpix / Rød Løper Vis mer

- Det var for merket Brandy Melville, som jeg elsket å bruke selv. Jeg tryglet mamma om å få lov til å ta jobben, men til ingen nytte. Jeg forstår nå at det hadde vært for tidlig, forteller 16-åringen i intervjuet med Vogue, ifølge Daily Mail.

Heidi Klum er uten tvil svært stolt av sin datter. For få dager siden repostet hun nemlig bilder fra Lenis tredje offisielle modelljobb. Denne gangen for Hunger Magazine.

- Nå er hun gammel nok. Hun kjører bil, og hvis du er gammel nok til å gjøre det, synes jeg hun kan stå modell hvis hun ønsker det, forklarer Klum i Vogue-intervjuet.

SINNSYKT: At halloweenfeiring har blitt en stor greie, også her til lands, er ikke å stikke under en stol. Men dronningen av utkledning er og forblir Heidi Klum. Sjekk den syke forvandlingen. Reporter: Thea Hope. Video: Heidi Klum/Rød Løper Vis mer

Videre deler firebarnsmoren at hun selv elsket hvert minutt av sin egen catwalk-karriere, men at det ikke er for alle.

- Som mor ønsker jeg selvfølgelig at barna mine skal følge drømmene sine. Jeg synes moteindustrien er fantastisk og jeg har vært en del av den i over 20 år. Det er annerledes og det er mye reising. Man må være en sterk person, spesielt som kvinne, legger hun til, ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: - Kirurgen må være en kvakksalver

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer