Katy Perry og Miranda Kerr:

Overrasker med forlovedens ekskone

Duoen dukket opp sammen på Katy Perrys Instagram.

UNIKT VENNSKAP: Katy Perry og Miranda Kerr kunne vise frem sitt gode vennskap til fansen i et nytt Instagram-innlegg. Det til tross for at de begge har vært forlovet med samme mann. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB
UNIKT VENNSKAP: Katy Perry og Miranda Kerr kunne vise frem sitt gode vennskap til fansen i et nytt Instagram-innlegg. Det til tross for at de begge har vært forlovet med samme mann. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

De aller fleste ønsker nok å holde seg lengst mulig unna kjærestens tidligere partnere eller ekskjærestens nye flamme. Det skal imidlertid ikke være tilfellet når det kommer til artisten Katy Perry (36) og modellen Miranda Kerr (38).

I fjor kom den hyggelige nyheten om at skuespiller Orlando Bloom (44) og Perry ventet sitt første barn sammen, og i august kunne paret ønske velkommen til den lille jenta, Daisy Dove.

Paret ble sammen for første gang i 2016, men tok en ett-års pause fra forholdet i 2017. Året etter fant de fant tilbake til hverandre igjen. På valentinsdagen i 2019 gikk «Pirates of the Caribbean»-stjernen ned på ett kne og fridde til Perry.

OVERRASKER: «Slik har du aldri sett Katy Perry før» blir trolig riktig å si til videoen som hennes forlovede, Orlando Bloom, la ut på Instagram forleden. Video: Rød Løper/@Orlandobloom Vis mer

Bloom har også sønnen Flynn (10) sammen med sin tidligere kone Miranda Kerr. Eksparet giftet seg i 2010, men bestemte seg for å gå separate veier etter tre års ekteskap.

Nå ser det imidlertid ut til at ekskona har funnet tonen med Blooms nåværende forlovede.

- De søteste

Duoen deler barn med samme mann, men de er ikke uvenner av den grunn. Fansen fikk nemlig et innblikk i det gode vennskapet mellom stjernene, da Katy Perry delte et Instagram-innlegg av duoen på torsdag.

«Grammy»-vinneren og «Vogue»-modellen tilbrakte dagen sammen på «Jonathan Club» i Malibu. Der skal de ha hatt etterlengtet jente-tid.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Under innlegget, som blant annet viser en kort snutt av mødrene i en yoga-time, skriver artisten følgende:

«Tilbrakte #wellnesswednesday med min venninne Miranda Kerr og KORA Organics [...] Første gang jeg gjør yoga etter å ha vært gravid. La oss bare si at jeg koste meg med shavasana».

Shavasana er en yogastilling som ofte brukes i slutten av en treningsøkt, og innebærer at utøveren ligger flatt på ryggen nede på gulvet.

Det er heller ikke tvil om at vennskapet er gjensidig, da Kerr re-postet «Roar»-sangerens bilde på sin Instagram-historie med teksten: «Jeg elsker deg, Katy Perry».

Velvære-dagen ble arrangert i forbindelse med Victoria's Secret-modellens hudpleiemerke, Kora Organics. På andre videoklipp i innlegget kan man derfor se at paret sprayer rundt seg med hudpleieprodukter.

Bloom har også lagt igjen en kommentar under bildet, og det kan virke som at han glad for at de stjernene kommer godt overens.

«Dere to er de søteste. Jeg gikk glipp av all morroa», skriver han under forlovedens innlegg, og legger til en rød hjerte-emoji sammen med en emoji med hjerteøyne.

VENNER: Etter skilsmissen i 2013 har eksparet opprettholdt vennskapet. Foto: Charles Sykes/REX/NTB
VENNER: Etter skilsmissen i 2013 har eksparet opprettholdt vennskapet. Foto: Charles Sykes/REX/NTB Vis mer

Moderne familie

Duoen har tidligere snakket om sitt nære vennskap og støtter hverandre stadig i sosiale medier.

Da Perry og Bloom annonserte på Instagram at deres første barn hadde ankommet, tok nemlig Kerr til kommentarfeltet for å vise sin støtte til de nybakte foreldrene.

«Jeg er så glad på deres vegne. Jeg kan ikke vente til jeg får møte henne», lød Kerrs kommentar.

I forbindelse med et tidligere KORA Organics-arrangement i april, snakket Perry også varmt om sin venninne. Den gang beskrev hun Kerr som en del av familien.

- I vår moderne familie så er hun mest sannsynlig den mest helse-bevisste av oss alle, fortalte Perry om 38-åringen den gang, og la til:

- En av de beste tingene ved å stå Miranda nær, er at jeg får prøvd alle produktene hennes, spesielt når hennes sønn kommer hjem med dem i ryggsekken.

LES OGSÅ: Kourtney Kardashian og Travis Barker: - De har forlovet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer