Diane von Fürstenberg:

Overrasker med dette

75-åringen skriver at hun vil eie kroppen sin.

DELER BADETØY-BILDE: Diane von Fürstenberg publiserte nylig et bilde hvor hun kaster klærne. Foto:Evan Agostini/Invision/AP/NTB
DELER BADETØY-BILDE: Diane von Fürstenberg publiserte nylig et bilde hvor hun kaster klærne. Foto:Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Den legendariske stjernedesigneren Diane von Fürstenberg (75) er en svært ettertraktet dame. Hun står bak det eksklusive merket som bærer samme navn som henne selv, og har i en årrekke kledd opp rike og berømte personer verden over.

Det 75-åringen kanskje er mindre kjent for, er å kaste klærne.

Hylles for Instagram-bilde

Nylig overrasket hun trolig mange da hun delte en selfie iført en rød badedrakt med sine nesten 350 000 følgere på Instagram.

TRAKASSERING: Norske Madicken (20) fikk ikke den responsen hun hadde ønsket på en Tiktok-video hun la ut. Mange av kommentarene dreide seg nemlig om kroppen hennes. Video: @madzannas / Tiktok Vis mer

«Selfie som 75? Prøver å eie det og to timer med daglig svømming hjelper!», innleder hun teksten under bildet, før hun fortsetter:

«Jeg vet jeg burde smile, men jeg føler meg rar som smiler til meg selv. Takknemlighet!».

En rekke kjente og ukjente mennesker hyller moteikonet for innlegget - som i skrivende stund har fått mer enn 21 000 likerklikk og over 852 kommentarer.

«Savner deg!!! Nydelig!!!», skriver artisten Charlotte Lawrence (22), mens designer Sally Miller skriver følgende:

«En kvinnelig leder», etterfulgt av et hjerte og en flamme-emoji.

- Jeg er en feminist

Fürstenberg har lenge vært en talsperson for kvinners rettigheter og for å inspirere neste generasjon av initiativrike kvinner.

SJOKKERER: Influenseren Mary Sebastian Pickles Magdalene vekket oppsikt etter at hun «trashet» en Airbnb. Video: Rød Løpere/Instagram/@1800leavemaryalone Vis mer

- Det første rådet jeg gir til mennesker er at det viktigste forholdet i livet ditt er det du har med deg selv. Derfor må du være ærlig, tøff og kreve ting av deg selv, har hun tidligere uttalt til People, og fortsatte:

- Jeg er en feminist og jeg ønsker virkelig at alle kvinner skal være sterke, og at hun skal vite at hun kan være den kvinnen hun ønsker å være, og ikke en dukke. Lykke kommer ikke av falske pupper.

LES OGSÅ: Jan Thomas ga terningkast én

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer