Amanda Bynes:

Overrasker med comeback

Amanda Bynes la karrieren på hylla i 2012. Ti år senere tar hun steget tilbake.

NY KARRIERE?: Amanda Bynes er tilsynelatende klar for offentligheten igjen. Foto: Photo by Marion Curtis/Starpix/REX/NTB
NY KARRIERE?: Amanda Bynes er tilsynelatende klar for offentligheten igjen. Foto: Photo by Marion Curtis/Starpix/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er allerede gått ti år siden barnestjerna Amanda Bynes (36) i 2012 avslørte at hun skulle legge skuespillerkarrieren på hylla. Frem til da hadde hun hatt en kometkarriere uten like, med blant annet egen TV-serie og store roller på filmlerretet.

Lite visste trolig Bynes at det bare skulle gå nedover fra dette.

De senere årene er det nemlig skandaler, deriblant fyllekjøring, påkjørsler og narkotikaarrestasjoner stjernen har skapt overskrifter for. Hendelsene har hun tidligere uttalt seg om, men nå ser det ut til at det går oppover igjen for 36-åringen.

DEN GANG DA: Amanda Bynes har gått gjennom en stor forandring siden hun var på toppen av karrieren sin i 2008. Foto: Instagram. Video: She´s the man / Trailer, What i like about you / Trailer. Reporter: Thea Hope Vis mer

Sist hun gjorde noe offentlig var ifølge PageSix i 2018, da hun var på forsiden av Paper Magazine.

Tidligere i år fikk hun også mye oppmerksomhet da vergemålet hun hadde vært underlagt siden 2013 ble avsluttet.

Støttes av advokaten

Og nå kan mye tyde på at «What I Like About You»-stjernen er klar for å ta steget inn i rampelyset igjen. Comebacket kickstarter hun med raplåten «Diamonds», som hun har gitt ut sammen med forloveden Paul Michael.

- Amanda er kreativ og leken. Hun har hatt det veldig morsomt med å spille inn «Diamonds» under nedstengelsen, sier advokaten hennes, David A. Esquibias til Nylon, og legger til at Bynes nå deler låten med fansen.

BARNESTJERNER: Tidlig på 2000-tallet fikk flere barnestjerner sitt gjennombrudd. Nå har alle blitt voksne - kjenner du dem igjen? Musikk: Epidemic Sound. Bilder: NTB Scanpix / Instagram Vis mer

- Alt jeg ønsker er at Bynes skal være kreativ og leken, og hvis det betyr at hun vil lage raplåter i SoundCloud, så gjør hun det, fortsetter han.

Prioriterer seg selv

Selv har 36-åringen tidligere fortalt at hun har jobbet hardt med seg selv de siste årene, spesielt for å bedre helsa slik at hun kan leve og jobbe selvstendig.

- Jeg vil fortsette å prioritere hvordan jeg har det i dette neste kapittelet, sa hun til People da vergemålet ble avsluttet.

Det er imidlertid ikke kjent om Bynes vil slippe flere raplåter, eller om «Diamonds» blir hennes første og siste.

«OLSENBANDEN JR:» «Olsenbanden jr.» herjet på 2000 tallet, så vi har tatt en prat med Lars Andersen, kanskje bedre kjent som «Benny», for å høre hva han gjør på i dag. Vis mer

LES OGSÅ: Livet som barnestjerne: - Gjorde meg redd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer