Anna Kournikova:

Overrasker med bilder av tvillingene

Og det er ingen tvil om hvem fansen synes de ligner mest på.

FORELDRE: Anna Kournikova og Enrique Iglesias har fått tre barn på tre år. Foto: Hoo-Me/Mediapunch/REX/NTB
FORELDRE: Anna Kournikova og Enrique Iglesias har fått tre barn på tre år. Foto: Hoo-Me/Mediapunch/REX/NTB Vis mer
Publisert

Stjerneparet Anna Kournikova (39) og Enrique Iglesias (45) møttes for første gang i 2001 under innspillingen av artistens musikkvideo til låta «Escape».

Etter hvert begynte de også å date og i dag har de vært sammen i rundt 19 år. Duoen er kjent for å holde forholdet svært privat, og i desember 2017 sjokkerte de alle da de avslørte at de hadde blitt foreldre til tvillinger i all hemmelighet.

«Kliss lik»

I etterkant har Kournikova og Iglesias en sjelden gang vist frem de to tvillingene, Nicholas og Lucy, i sosiale medier. Og nå gjør de det igjen.

Denne gang i forbindelse med tvillingenes treårsdag.

Onsdag delte den tidligere tennisproffen to bilder i Instagram-feeden sin: Et av sønnen og et av datteren. I den sparsommelige teksten står det kun «3!» etterfulgt av et rødt hjerte.

SLET MED Å FÅ BARN: Louise Angelica Riise og John Arne Riise ønsket lenge å få barn, men det tok en stund før det ble virkelighet. Derfor har det vært viktig for Louise Angelica å være åpen - og dette tenker hun om flere barn. Video: Steffen Pettersen/ Marcus Brenden/ Ingebjørg Iversen Vis mer

De to hjerteknuserne smiler begge stort til kamera og det hersker liten tvil om at de har sjarmert fansen i senk. Begge bildene har nemlig fått flere tusen kommentarer med gratulasjoner og skryt om hvor nydelige de er.

Det er også en klar mening om hvem følgerne synes at tvillingene ligner mest på.

- Kjekke lille mini-Enrique, skrytes det.

- OMG, Nicholas er helt lik sin far.

- Jeg vil bare dø!!!!! Så nydelig.

- Han har samme nese som Enrique, hevder en.

Også lille Lucy får høre at hun er sin fars datter.

- Hun er så vakker og kliss lik Enrique!! Gratulerer med dagen, baby, jubles det.

- Hun har øynene til sin far, synes en følger, mens en annen mener at hun har farens munn.

- OMG, tusen takk for at du deler disse bildene. Du gjør oss såååå glade. Gratulerer med dagen til disse fantastiske englene, skriver enda en.

DØDFØDT: Christina Perri gledet seg stort til å bli mor for andre gang. Slik ble det ikke. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Tre barn på tre år

I slutten av januar ble Kournikova og Iglesias for øvrig foreldre for tredje gang, da datteren Mary så dagens lys. Også denne graviditeten klarte paret å holde skjult for omverdenen gjennom hele svangerskapet.

Det var «Hero»-stjernens storebror, Julio Iglesias Jr (47), som avslørte fødselen av den lille jenta.

- Min bror har nå tre barn. Han er veldig lykkelig, fortalte han til den chilenske radiokanalen ADN.

Fire dager senere bekreftet også stjerneparet selv at de hadde blitt foreldre for tredje gang. Da tok nemlig begge til sosiale medier for å dele den gledelige nyheten med fansen.

Begge publiserte hvert sitt bilde av seg selv med den lille jenta i armene med følgende tekst:

«Min solstråle», sammen med datoen hun kom til verden: 30. januar 2020.

I september, da vesle Mary var ni måneder gammel, delte Kournikova dette søte bildet av sin yngste datter:

I kommentarfeltet er det også flere som mener at familiens yngste medlem ligner på mammaen sin.

- Lille Anna, skriver en fan sammen med et rødt hjerte.

- Anna 2, deler en annen, mens enda en skriver «Mini-Anna».

Helene Olafsen ble mamma for kort tid siden. Nå er hun tilbake på jobb, og deler sine tanker om sin første tid med baby i hus. Vis mer

Hemmelig gift?

Til tross for at duoen det siste året har åpnet litt mer opp om hverdagen med barna, så har de kun delt et eneste blide av seg selv hvor de stiller opp sammen. Og det var i 2016.

I flere år har det også vært spekulert på om paret har giftet seg, men ingen av dem har foreløpig bekreftet at de er ektefeller.

Et hemmelig bryllup kan derimot lett ha funnet sted ettersom de er så private, og også fordi Anna bruker etternavnet Kournikova Iglesias på sin Instagram-profil.

Familien på fem bor i Miami, der de har tilbrakt mesteparten av tiden alene under corona-pandemien, skriver Entertainment Tonight. Stjerneparet har for øvrig også bodd på en privat øy i området, men ifølge Daily Mail la de huset ut for salg i 2018.

Den spanske artisten har tidligere uttalt at han håper å bli en «kul» far, men at han samtidig har blitt mer voksen etter at tvillingene kom til verden.

- Å være pappa er en av de beste følelsene i verden. Jeg har blitt mer ansvarlig. Jeg kjører saktere, og tenker over dumme ting før jeg gjør dem, har han sagt, ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Tvillingmoren i hardt vær

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer