Halsey:

Overrasker med babynyhet

Sangstjernen Halsey blir mor for første gang.

VENTER BARN: Den amerikanske artisten Halsey venter sitt første barn. Foto: Lisa O'connor / AFP / NTB
VENTER BARN: Den amerikanske artisten Halsey venter sitt første barn. Foto: Lisa O'connor / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske sangstjernen Halsey (26) venter sitt første barn. Det avslører hun på Instagram onsdag, sammen med en rekke bilder av gravidmagen fra en fotoseanse.

«Overraskelse» skriver 26-åringen som tekst.

I innlegget har hun tagget manusforfatteren Alev Aydin, noe som tyder på at dette er faren til barnet. Han har også delt innlegget videre på sin Instagram Story med to røde hjerter.

I et intervju med The Guardian i februar 2020, fortalte sangfuglen at hun så svært fram til å en dag bli mor, og at det er et mirakel å få barn. Halsey - som egentlig heter Ashley Nicolette Frangipane - delte også åpent i intervjuet at hun tidligere har gått gjennom en spontanabort.

- Her er jeg og opplever dette livet som er utenfor min kontroll, og jeg klarer ikke å gjøre den ene tingen jeg biologisk sett er plassert her på jorda for å gjøre, sa hun.

26-åringen har også innrømmet at låta «More» handler om hennes problemer med å få barn.

- Jeg har vært veldig åpen om utfordringene med min reproduktive helse, om at jeg har ønsket å fryse ned egg, at jeg har endometriose og sånne ting. I lang tid trodde jeg at det å lage en familie var noe jeg ikke var i stand til å gjøre, har hun tidligere fortalt, ifølge People.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer