Halsey:

Overrasker med babynyhet

Sangstjernen Halsey blir mor for første gang.

VENTER BARN: Den amerikanske artisten Halsey venter sitt første barn. Foto: Lisa O'connor / AFP / NTB
VENTER BARN: Den amerikanske artisten Halsey venter sitt første barn. Foto: Lisa O'connor / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske sangstjernen Halsey (26) venter sitt første barn. Det avslører hun på Instagram onsdag, sammen med en rekke bilder av gravidmagen fra en fotoseanse.

«Overraskelse» skriver 26-åringen som tekst.

I innlegget har hun tagget manusforfatteren Alev Aydin, noe som tyder på at dette er faren til barnet. Han har også delt innlegget videre på sin Instagram Story med to røde hjerter.

I et intervju med The Guardian i februar 2020, fortalte sangfuglen at hun så svært fram til å en dag bli mor, og at det er et mirakel å få barn. Halsey - som egentlig heter Ashley Nicolette Frangipane - delte også åpent i intervjuet at hun tidligere har gått gjennom en spontanabort.

- Her er jeg og opplever dette livet som er utenfor min kontroll, og jeg klarer ikke å gjøre den ene tingen jeg biologisk sett er plassert her på jorda for å gjøre, sa hun.

26-åringen har også innrømmet at låta «More» handler om hennes problemer med å få barn.

- Jeg har vært veldig åpen om utfordringene med min reproduktive helse, om at jeg har ønsket å fryse ned egg, at jeg har endometriose og sånne ting. I lang tid trodde jeg at det å lage en familie var noe jeg ikke var i stand til å gjøre, har hun tidligere fortalt, ifølge People.

Helene Olafsen ble mamma for kort tid siden. Nå er hun tilbake på jobb, og deler sine tanker om sin første tid med baby i hus. Vis mer

Sammen med nordmann

De siste åra har Halsey gjort det stort som artist. Hun har toppet lister verden over, hatt utsolgte turneer og blitt en yndling hos internasjonal sladderpresse.

Her i Norge har låter som «Closer», «Him & I» og «Without me» toppet hitlistene.

Halsey har tidligere også vært sammen med en nordmann. Fra 2014 til 2015 var hun kjæreste og samboer med Peder Losnegård (28), bedre kjent under artistnavnet Lido. Det skulle derimot ikke vare, og hun har siden den gang også vært sammen med artisten G-Eazy (31).

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na harde en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

Da Halsey gjestet Norge for en del år tilbake, snakket hun om forholdet og det norske språket i et intervju med TV 2:

- Jeg elsker Norge. Dere har bedre kaffe, bedre vann, bedre fisk. (...) Aksenten min er forferdelig, men det eneste jeg har lært meg å si til folk er at «eg snakker ikkje norsk», vitset hun i intervjuet.

Den gang kunne hun også fortelle at tonen med den norske eksen var god.

- Vi er bestevenner. Han lagde hele albumet mitt, og vi bor fortsatt sammen. Vi elsker å lage musikk sammen, og det er derfor vi forelsket oss, fortalte hun, og refererte til «Badlands» fra 2015 og «Hopeless Fountain Kingdom» fra 2017 - som den norske produsenten har satt sitt preg på.

LES OGSÅ: Røpet gravidnyhet på direktesendt tv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer