Eva Mendes:

Overrasker med ærlig selfie om morsrollen

- Prøver å gjemme meg for barna mine.

SJELDENT: Stjerneparet Ryan Gosling og Eva Mendes gir følgerne sine sjeldent et innblikk fra hverdagen sin som familie. Duoen er kjent for å være svært private og mediesky, og derfor overrasket sistnevnte da hun i helgen delte et ærlig bilde om morsrollen. Foto: NTB Scanpix
SJELDENT: Stjerneparet Ryan Gosling og Eva Mendes gir følgerne sine sjeldent et innblikk fra hverdagen sin som familie. Duoen er kjent for å være svært private og mediesky, og derfor overrasket sistnevnte da hun i helgen delte et ærlig bilde om morsrollen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Stjerneparet Eva Mendes (45) og Ryan Gosling (38) er kjent for å verne særdeles godt om privatlivet sitt. Duoen regnes som et av Hollywoods mest medieskye par, og har tidligere nektet å avsløre hvor lenge de faktisk har vært sammen.

Sammen har duoen de to døtrene Esmeralda Amada (5) og Amada Lee (3), men de har sjeldent uttalt seg om livet som småbarnsforeldre.

Derfor var det nok mange som ble overrasket da Mendes dukket opp i «The Kelly Clarkson Show» forrige uke og fortalte åpent om hvordan hun og ektemannen er som foreldre.

- Vi er veldig kontrollerende, uttalte skuespilleren, og omtalte seg selv og ektemannen som litt «overkjørende bulldoser-foreldre», ifølge ET Online.

SVÆRT PRIVATE: At Eva Mendes og Ryan Gosling holder kortene tett til brystet når det gjelder privatlivet sitt er ikke noe nytt. Stjerneduoen har knapt vært å se sammen på den røde løperen de siste årene. Her er de avbildet i 2017. Foto: NTB Scanpix
SVÆRT PRIVATE: At Eva Mendes og Ryan Gosling holder kortene tett til brystet når det gjelder privatlivet sitt er ikke noe nytt. Stjerneduoen har knapt vært å se sammen på den røde løperen de siste årene. Her er de avbildet i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ærlig innlegg

Det er ikke et ukjent fenomen at flere av de store stjernene er åpne om foreldrerollen, og hvordan den til tider kan by på utfordringer.

At morsrollen ikke alltid er like fantastisk som den kan bli fremstilt som er noe Mendes stiller seg bak.

Det beviste Mendes da hun søndag delte et ærlig bilde på Instagram-profilen sin, som flere mødre sannsynligvis kjenner seg igjen i.

«Søndag. Fortsatt i sengen. Prøver å gjemme meg for barna mine (ingen suksess)», skrev stjernen humoristisk.

«Og nei, jeg har ikke vasket av meg gårsdagens sminke. Jeg vet, jeg vet det så godt, men jeg liker utseendet av gårsdagens øyesminke. Huden min er derimot ikke enig», la hun til.

På bildet ser man Mendes godt plassert under dyna med et tørkle på hodet.

«Til alle mødre der ute, håper dere finner et øyeblikk til å snike dere unna galskapen i dag, selv i bare noen minutter. Calgon, ta meg med bort (de eldre mødrene vil forstå hva det betyr)», avsluttet tobarnsmoren.

Ifølge Urban Dictionary stammer ordet «calgonate» fra Calgon bubbles (produktserie fra merket Calgon som inneholder bad- og skjønnhetsprodukter, journ.anm.) som er kjent for slagordet «calgon, take me away!». Dette er ifølge nettstedet en følelse en person får når man endelig har kommet seg vekk, og man klarer å glemme sine nåværende problemer og byrder.

TOBARNSMOR: Her er Eva Mendes avbildet med yngstedatteren Amada i juni 2017. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSMOR: Her er Eva Mendes avbildet med yngstedatteren Amada i juni 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
VISTE FREM DATTEREN: Her ser man Ryan Gosling med datteren Esmeralda på armen sommeren 2017. Foto: NTB Scanpix
VISTE FREM DATTEREN: Her ser man Ryan Gosling med datteren Esmeralda på armen sommeren 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjenner seg igjen

Det er tydelig at flere av skuespillerens følgere setter pris på det ærlige innlegget, noe som kommer godt frem i kommentarfeltet under bildet. Flere har nemlig benyttet anledningen til å legge igjen en kommentar.

«Haha, dette fikk meg til å le i dag, ettersom at to av barna mine følger meg overalt. Jeg kan ikke engang få tisse i fred», kommenterte en av stjernens følgere.

«Jeg hadde den samme følelsen i kveld. Jeg måtte gjemme meg for min to år gamle sønn i ti minutter for å lade opp batteriene. Jeg holdt på å gå bananas», kommenterte en annen følger.

«-Det er godt å vite at ikke jeg er den eneste som gjemmer meg for barna mine», skrev en tredje.

HOPPER: Dette barnet ble inspirert da han så moren sin, den russiske instagramstjernen Sveta Ananas, hoppe mot ektemannen Bonoe Andrei. Video: @svetasidananas. Reporter: Christian Wehus. Vis mer

Vanskeligere enn hun trodde

Under besøket hos Kelly Clarksons (37) nye talkshow, fortalte Mendes også ærlig om hvordan det var å ta en pause fra karrieren for å fokusere på å være en hjemmeværende mor.

- Ingen fortalte meg at det virkelig skulle være en jobb. Og en jobb som jeg trengte utrolig mye ekspertise for på forskjellige områder, fortalte Mendes, og ramset spøkefullt opp de ulike jobbene hun trer inn i for de to døtrene sine. Blant dem nevnte stjernen både «sjåfør» og «kokk», ifølge People.

- De setter ikke pris på det, svarte Clarkson, som selv er selv mor til sønnen Remington Alexander (3) og datteren River Rose (5).

PÅ TRILLETUR: Her ser man Kelly Clarkson sammen med ektemannen Brandon Blackstock og deres to barn, River Rose og Remington Alexander, godt plassert i vogna. Bildet er tatt i 2017, da familien var ute på trilletur i New Yorks gater. Foto: NTB Scanpix.
PÅ TRILLETUR: Her ser man Kelly Clarkson sammen med ektemannen Brandon Blackstock og deres to barn, River Rose og Remington Alexander, godt plassert i vogna. Bildet er tatt i 2017, da familien var ute på trilletur i New Yorks gater. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Dette var Mendes fullstendig enig i, og svarte følgende:

- Nei, det gjør de ikke. De er ikke takknemlige. Herregud blir de takknemlige? Skjer det på et tidspunkt? spurte skuespilleren publikum under talkshowet.

LES OGSÅ: Røper barneplan etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer