Safina og Filippa Navarana Coster-Waldau:

Overrasker i sex-serie

Game of Thrones-stjerne Nikolaj Coster-Waldaus døtre har hovedrollene i ny, dansk serie om sex.

HAR HOVEDROLLENE: Safina Coster-Waldau og 21-årige Filippa Navarana Coster-Waldau spiller hovedrollene i DRs nye dramaserie «Salsa» for ungdom. Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix
HAR HOVEDROLLENE: Safina Coster-Waldau og 21-årige Filippa Navarana Coster-Waldau spiller hovedrollene i DRs nye dramaserie «Salsa» for ungdom. Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix Vis mer
Publisert

Fredag 3. juni er det premiere på den nye ungdomsserien «Salsa» på danske DRs strømmeplattform, DRTV, og i hovedrollene finner vi søstrene Safina Coster-Waldau (18) og Filippa Navarana Coster-Waldau (21), melder danske DR i en pressemelding.

Tabuer om sex

De er døtre av den danske superstjernen Nikolaj Coster-Waldau (51), best kjent for rollen som Jamie Lannister i verdenssuksessen «Game of Thrones», og sanger og skuespiller Nukâka Coster Waldau (51).

De spiller også søstre i «Salsa», og serien har som mål å utfordre tabuer knyttet til sex og nytelse blant unge. DR opplyser om at serien er tilvirket i tett samarbeid med den yngre målgruppen selv.

DEN GANG DA: Reality-TV har den siste tiden blitt hakket mer stuerent, der til og med skandale-programmet «Ex on the Beach» har gått i samme spor. Her er et tilbakeblikk på hvordan programmet en gang var. Video: Rød Løper Vis mer

Uma (Safina) og Victoria (Filippa Navarana) laster ned den populære, norske sex-appen «Drift», hvor man kan rangere en sex-partner etter prestasjoner på en skala fra én til ti.

Ikke første gang

Mens Uma bruker bruker appen til å utforske egen seksualitet, stiller Victoria seg mer kritisk og tvilende til alle dilemmaene appen fører med seg.

ADVARER: I NRK-serien «Porno 2022» er journalisten til stede under et BDSM-opptak. Video: NRK. Reporter: Celina Morken Vis mer

Det ikke er første gang Coster-Waldau-søstrene følger foreldrenes skuespiller-fotspor.

Filippa har medvirket som hovedrolle i filmen «The Girl and the Dogs» fra 2014, mens storesøster Safina har spilt i flere danske TV-serier tidligere - sist i påskeserien på DR i år, «Det Forsvundne Ravkammer».

LES OGSÅ: Kjendisdatteren har ikke sett faren på ti år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer