Erna Solberg og Sindre Finnes:

Overrasker ektemannen med gavekort i julen

- En sunnmøring vil helst handle på salg i romjulen, sier Erna Solberg til Se og Hør.

GLEDER SEG TIL JUL: Erna Solberg og ektemannen Sindre Finnes viser frem statsministerboligen og forteller om sine juleforberedelser. Video: Geir Håkonsund Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Etter en travel høst, ser Erna Solberg (56) og ektemannen Sindre Finnes (53) fram til julefeiring med sine barn.

I nyeste utgave av Se og Hør forteller statsministeren om sine juletradisjoner og røper blant annet at hun ofte gir ektemannen gavekort på julekvelden.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer og se eksklusive bilder fra Erna og Sindres juleforberedelser. Faksimile: Se og Hør.
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer og se eksklusive bilder fra Erna og Sindres juleforberedelser. Faksimile: Se og Hør. Vis mer

- Det er gjerne sånn at når en sunnmøring ønsker seg noe, så mener han at det må kjøpes på salg i romjulen. Så da ender det ofte med gavekort - tegnet og fortalt av meg.

Sindre sier han pleier å handle julegaver på lille julaften.

Han er opptatt av at det er de gode opplevelsene som er viktig for familien i julen.

- Det er mye morsommere å gjøre ting, gå på skøyter med ungene, være en tur, se på ting som skjer i byen.

Hektisk hverdag

I et intervju med Dagbladet våren 2015 innrømmet statsministeren at det er utfordrende å kombinere morsrollen og statsministerrollen:

- Jeg tror jeg er en ganske god kone, men jeg kunne sikkert vært en bedre mor, ser jeg. Men jeg tror mine barn er vokst opp med at jeg har jobbet mye og vært aktiv, så de er vant til det, sa Erna Solberg den gang.

GAVEKORT: Erna Solberg sier at hun ofte kjøper gavekort til ektemannen Sindre Finnes i julegave, fordi han som sunnmøring liker å handle på romjulssalg. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør.
GAVEKORT: Erna Solberg sier at hun ofte kjøper gavekort til ektemannen Sindre Finnes i julegave, fordi han som sunnmøring liker å handle på romjulssalg. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør. Vis mer

Hun og Sindre Finnes møttes under studietiden i Bergen, og paret giftet seg i Paris i 1996. I 2014 åpnet Solberg seg om ekteskapet i et intervju med VG:

- Jeg tror ikke det finnes noen som kan være ærlige og si at de har vært akkurat like forelsket hele veien når man har vært gift så lenge som det vi har. Men man blir mer glad i hverandre, sant. Man kjenner hverandre bedre og det er en annen type følelser, sa Solberg da.

LES OGSÅ: Avslørte julegaven fra ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer