Keanu Reeves:

Overraskende uttalelser om kjæresten

Den vanligvis private stjernen letter plutselig på sløret.

LYKKELIGE SAMMEN: Keanu Reeves har alltid vernet svært godt om privatlivet sitt, og har aldri tidligere snakket om forholdet til kjæresten Alexandra Grant. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News/NTB
LYKKELIGE SAMMEN: Keanu Reeves har alltid vernet svært godt om privatlivet sitt, og har aldri tidligere snakket om forholdet til kjæresten Alexandra Grant. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News/NTB Vis mer
Publisert

I 2019 sperret fans og fotografer opp øynene da Keanu Reeves (58) plutselig kom gående ned den røde løperen hånd i hånd med en kvinne det i flere år hadde svirret rykter om at han datet - uten noen gang å bekrefte det selv.

Få andre skuespillere med lignende berømmelse har klart å verne om privatlivet sitt like godt som «Matrix»-stjernen. Han er også kjent for å holde seg unna rampelyset og dukker sjelden opp på rød løpere eller store Hollywood-arrangementer.

Kvinnen Reeves dukket opp hånd i hånd med høsten for snart fire år siden, som lenge kun ble omtalt som en «mystisk» kvinne i media, viste seg å være fotograf, poet og kunstner, Alexandra Grant (49).

Duoen har kjent hverandre i en årrekke og de jobbet blant annet sammen med boken «Ode to Happiness» allerede i 2011. Fem år senere samarbeidet de med boken «Shadows».

«I senga»

Det er likevel usikkert hvor lenge de faktisk har vært kjærester ettersom 58-åringen aldri har uttalt seg om Grant offentlig.

Før nå.

I et intervju med People får «John Wick»-stjernen spørsmål om hva som var hans siste øyeblikk av lykke, hvorpå han overraskende nevner en nylig intim stund sammen med kjæresten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer