FÅR HJELP: Madonna får behandling av den norske healeren Tor Arne Jensen, avslører Dagbladet. Tirsdag ankommer popdronningen og hennes entourage Oslo.  Foto: Stella Pictures
FÅR HJELP: Madonna får behandling av den norske healeren Tor Arne Jensen, avslører Dagbladet. Tirsdag ankommer popdronningen og hennes entourage Oslo. Foto: Stella PicturesVis mer

- Overraskende nervøs før konserter

Madonnas norske healer hjelper popstjernen før opptrednene. I kveld holder hun konsert i Oslo...

SEHER.NO: Popdronningen Madonna (50) er kjent for å være svært opptatt av det åndelige og spirituelle, og er en ivrig følger av Kabbalah.

I tillegg driver hun aktivt med meditasjon, og går ofte til healing.

En av de som har hjulpet popdronningen det siste året, er den norske healeren Tor Arne Jensen, som jobber på Solsiden Spa og velværesenter i Trondheim, skriver Dagbladet.

Jensen traff superstjernen for første gang etter at hun hadde holdt en konsert i New York i april i fjor. Han ble valgt ut som én av flere publikummere som fikk stille henne et spørsmål, og siden da har de to holdt kontakten.

Tromsøværingen har flere ganger besøkt popstjernen i hennes hjem i London for å utføre behandlinger, og ofte ringer hun nordmannen før hun skal holde en konsert.

- Det er ofte når hun har konsert på kvelden at hun ringer meg på dagen og ber meg tenke på henne på kvelden, sier han til Dagbladet, og forteller at healingmetoden han bruker baserer seg på å "sende lys":

- Healing betyr jo å kurere. Jeg liker å "sende lys", altså ikle pasienten i lys og kjærlighet, så skal du bli frisk.

Nordmannen vil ikke avsløre om han skal møte Madonna når hun tirsdag holder den første av sine to konserter i forbindelse med "Sticky and Sweet"-turneen, men han forteller at popdronningen er overraskende nervøs før hun opptrer.

- Madonna er ganske urolig og alltid på søken etter det perfekte. Jeg er overrasket over hvor nervøs hun er før hun holder konsert. Hun skulle tatt seg mer tid til å nyte suksessen, sier han.

Madonna holder den første av totalt to Norgesopptredner på Valle Hovin tirsdag kveld. Den neste konserten holdes førstkommende torsdag.

I forrige uke ble det kjent at hun ikke har planer om å bo i Norge under konsertoppholdet, men mandag kunne Dagbladet.no avsløre at hun hadde landet i Oslo, og bor nå på Grand Hotel.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Død etter rigge-ulykke