«Linni søker drømmeprinsen»:

Overraskende avgjørelse: - Ingen robot

Linni Meister måtte få produksjonen til å gjøre endringer mens hun forsøkte å finne kjærligheten på TV.

ENDRET REGLENE: Linni Meister ba produksjonen ta grep. Foto: Discovery
ENDRET REGLENE: Linni Meister ba produksjonen ta grep. Foto: Discovery Vis mer
Publisert

«Linni søker drømmeprinsen» har i flere uker nå engasjert TV-seerne i Linni Meisters (36) reise mot å finne kjærligheten.

I løpet av ukene som har gått har vi fått bli kjent med en håndfull friere, som gjør sitt beste for å kapre Meisters hjerte.

En etter en blir de sendt hjem, og det store spørsmålet nå, er hvem Meister til slutt ender opp med. Men i mandagens episode ble 36-åringen helt nødt til å endre spillereglene.

Hun sto overfor et valg så vanskelig at hun nektet å sende hjem en ny frier før hun følte seg sikrere.

MISFORTSÅR: Linni Meister tror massasjestaven til Mia Gundersen er noe helt annet i «Sofa». Video: TV 2 Vis mer

Trengte mer tid

- Produksjonen hadde satt opp en plan om at jeg måtte sende hjem en frier hver gang. Men det gikk ikke denne gangen. Jeg sa til dem at «jeg skjønner at dette er en tv-innspilling og at dette er et tv-program, men for meg er dette livet mitt og kjærlighet betyr alt for meg. Jeg trenger mer tid. Jeg er ingen robot», forteller Linni Meister om valget til Nettavisen.

Det er nå bare fire friere igjen, og da sier det seg selv at det begynner å bli en vanskeligere «sorteringsjobb».

- Vi fikk så liten tid sammen, så jeg trengte mer tid til å velge hvem jeg ville ha med til finalen. Selv om det var fryktelig vondt å sende noen hjem, da jeg ikke ønsket å såre noen, står jeg for valgene jeg tok, sier Linni til Se og Hør, og fortsetter:

- Jeg brukte også lang tid på å bestemme meg, jeg kunne ligge våken hele natten å tenke før jeg sendte noen hjem.

NY PRINS UT: Det er ikke mange igjen om kampen om Linni Meisters hjertet, og nok en gang måtte en prins forlate gjengen i Kragerø. Video: Rød Løper Vis mer

Overveldet

Videre forklarer TV-profilen at hun ble ordentlig glad i guttene, og at det derfor ikke var noen lett avgjørelse mot slutten.

- Det var jo intense og lange dager for min del, lite søvn, mye tenking, følelser på godt og vondt og det var ekstremt tøft til tider. Det var så klart verdt det, jeg vokste mye som menneske og lærte mye av meg selv under denne innspillingen.

Linni er også overveldet over hvor mye programmet betyr for folk.

- Jeg får meldinger hver dag om at det er ukens høydepunkt, at de ikke klarer å vente til neste episode og hvor mye de elsker programmet. Det gleder så klart hjertet mitt stort. Folk reagerer og engasjerer seg over hvem jeg sender hjem og lignende, så det er jo gøy - så lenge de forstår at jeg kun fulgte hjertet mitt og gjorde det jeg mente var riktig for meg der og da, påpeker hun.

KRYPTISK: Linni Meister er i full gang med serien «Linni søker drømmeprinsen». Nå har vi kanskje funnet et hint på hvem som stikker av med hjertet hennes. Video: Luna Lea/Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Endret spillereglene

Jan Thomas, som i år er programleder og tidligere har vært gjennom den samme datingprosessen og det samme programmet, hadde lik opplevelse. Han måtte be produksjonen om mer tid, og fikk det.

Meisters ønske ble også oppfylt av produksjonen, reglene ble endret og ingen frier sendt hjem.

Discovery bekrefter at Meister og produksjonen var enige om denne avgjørelsen.

- Linni hadde et sterkt ønske om mer tid med de gjenværende guttene før hun skulle velge hvem som skulle sendes hjem, så da fikk hun det, sier pressekontakt for programmet, Marianne Aambø, til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Vondt i tennene som ikke er der

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer