«Linni søker drømmeprinsen»:

Overraskende avgjørelse: - Ingen robot

Linni Meister måtte få produksjonen til å gjøre endringer mens hun forsøkte å finne kjærligheten på TV.

ENDRET REGLENE: Linni Meister ba produksjonen ta grep. Foto: Discovery
ENDRET REGLENE: Linni Meister ba produksjonen ta grep. Foto: Discovery Vis mer
Publisert

«Linni søker drømmeprinsen» har i flere uker nå engasjert TV-seerne i Linni Meisters (36) reise mot å finne kjærligheten.

I løpet av ukene som har gått har vi fått bli kjent med en håndfull friere, som gjør sitt beste for å kapre Meisters hjerte.

En etter en blir de sendt hjem, og det store spørsmålet nå, er hvem Meister til slutt ender opp med. Men i mandagens episode ble 36-åringen helt nødt til å endre spillereglene.

Hun sto overfor et valg så vanskelig at hun nektet å sende hjem en ny frier før hun følte seg sikrere.

Trengte mer tid

- Produksjonen hadde satt opp en plan om at jeg måtte sende hjem en frier hver gang. Men det gikk ikke denne gangen. Jeg sa til dem at «jeg skjønner at dette er en tv-innspilling og at dette er et tv-program, men for meg er dette livet mitt og kjærlighet betyr alt for meg. Jeg trenger mer tid. Jeg er ingen robot», forteller Linni Meister om valget til Nettavisen.

Det er nå bare fire friere igjen, og da sier det seg selv at det begynner å bli en vanskeligere «sorteringsjobb».

- Vi fikk så liten tid sammen, så jeg trengte mer tid til å velge hvem jeg ville ha med til finalen. Selv om det var fryktelig vondt å sende noen hjem, da jeg ikke ønsket å såre noen, står jeg for valgene jeg tok, sier Linni til Se og Hør, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer