VENTER BARN: Da ekteparet Mariah og Nick var på ferie i Mexico hadde artisten unormalt mye tøy på seg til å være henne. I tillegg beskyttet hun stadig magen med hånden. Foto: Stella
VENTER BARN: Da ekteparet Mariah og Nick var på ferie i Mexico hadde artisten unormalt mye tøy på seg til å være henne. I tillegg beskyttet hun stadig magen med hånden. Foto: StellaVis mer

- Overraskelse at hun ble gravid

Kilder hevder sangstjernen er to måneder på vei.

LOS ANGELES (Seher.no): I slutten av april ga Mariah Carey (39) og Nick Cannon (28) hverandre sitt "ja". Nå hevder kilder overfor In Touch Weekly at paret også venter sitt første barn sammen.

Graviditeten skal ikke ha vært planlagt, men "Hero"-stjernen, som er åtte uker på vei, skal være svært lykkelig over nyheten.

- Mariah gikk på p-piller, men så ble hun syk og måtte ta antibiotika. Dette førte til at pillenes effekt ble svekket. Det kom som en overraskelse på henne at hun ble gravid, forteller en nær venn av henne til bladet.

Nylig ferierte det forelskede paret - som oppsiktsvekkende nok sparte seg til ekteskapet -i Cabo San Lucas i Mexico, og turister skal ha blitt veldig overrasket over å se den ellers så lettkledde stjernen tildekket i vide klær som skjulte magepartiet hennes.

- Det virket veldig rart at hun plutselig var så konservativt kledd, og hun holdt hånden over magen nesten hele tiden, forteller et øyevitne på stranda.

Dagen før hun reiste til Cabo var Mariah tilstede under åpningen av Fontainebleau hotel i Miami, og her stusset andre mennesker over oppførselen hennes.

- Hun sa nei til å skåle i champagne, og brukte i stedet en vannflaske, sier en kilde til In Touch.

Men vennen hennes sier at sangfuglens uvanlige oppførsel den siste tiden er kun fordi hun er i lykkelige omstendigheter.

- Mariah har alltid ønsket seg barn, og hun vet at hun blir eldre. En baby er en fantastisk og høyt ønsket gave for henne.

Nick har også avslørt tidligere til bladet at han ser frem til å bli far.

- Det ville vært en nydelig ting. Det er jo det som er meningen med livet. Ekteskap, familie og alle de flotte tingene rundt det.

LES OGSÅ: - En baby vil ødelegge figuren