SLAPPER AV: Katrine Moholt er for tiden i mammapermisjon, men nyter hver eneste stund med familiens yngste medlem. Foto: Anders Myhren/Seher.no
SLAPPER AV: Katrine Moholt er for tiden i mammapermisjon, men nyter hver eneste stund med familiens yngste medlem. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Overraskelse å bli mor som 39-åring

«Årets TV-navn»-nominerte Katrine Moholt inspireres av sin nye solstråle.

SEOGHØR.NO: For tiden er Katrine Moholt (40) i mammapermisjon sammen med lille Sofia Linn (syv uker). I et større intervju med Se og Hør innrømmer hun at barna er hennes største inspirasjonskilde.

- Den barnslige og ungdommelige entusiasmen smitter over på meg. Evelina har en utrolig livsgnist som er svært inspirerende, mens Markus har en beundringsverdig ro og trygghet, sier hun til Se og Hør.

I SALG FREDAG: Les hele intervjuet med Katrine Moholt i Se og Hør Weekend.  Foto: Faksimile Se og Hør
I SALG FREDAG: Les hele intervjuet med Katrine Moholt i Se og Hør Weekend. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

Katrine, som er en av ti TV-personligheter som er nominert til «Årets TV-navn», innrømmer at det var stort å bli mamma igjen i voksen alder.

- Det var en gledelig overraskelse å bli mamma på nytt i en alder av 39. Men jeg føler veldig privilegert som er blitt mamma på nytt, siden jeg er så glad i barn. Jeg har en helt annen livserfaring nå, enn da jeg ble mor til Markus og Evelina som 22- og 25-åring.

TV 2-profilen er lykkelig gift med Snorre Harstad (42) og de har barna Markus (18), Evelina (15) og Sofia Linn (7 uker).

Les hele intervjuet i Se og Hør Weekend som er i salg nå.

Dette er «Årets TV-navn»:

Gjennom 35 år har Se og Hør kåret «Årets TV-navn». I år er det leserne som stemmer fram vinneren. En jury har plukket ut ti talentfulle kandidater, som alle er seermagneter med en utstråling som rekker langt utenfor TV-skjermen. Kandidatene har hatt stor suksess i året som har gått, og berørt folks liv på helt spesielt vis.

Prisen deles ut på Se og Hørs kjendisgalla i Oslo 3. november

Årets kandidater

A. Stian Blipp - «Idol», «Torsdag kveld fra Nydalen»
B. Tore Strømøy - «Tore på Sporet»
C. Anne Lindmo - «Lindmo»
D. Jon Almaas - «Side om side», «Nytt på nytt»
E. Silje Sandmæl - «Luksusfellen»
F. Katarina Flatland - «Sønner av Norge», «Sommertid»
G. Sigrid Bonde Tusvik - «Sigrid blir mamma», «Torsdag kveld fra Nydalen»
H. Tom Strømnæss - «Åndenes makt»
I. Katrine Moholt - «Allsang på grensen»
J. Ylvis - «I kveld med Ylvis»

Slik stemmer du: Send din stemme på sms. Skriv TVNAVN bokstaven til din favoritt, f.eks. TVNAVN C og send til 2255 Kr 1,- per melding.

SVARFRIST: 27. oktober

Vilkår: Som deltager i våre aktiviteter blir du medlem i Se og Hør-klubben. Aller Media kan sende deg gode tilbud og nyheter via mobil, e-post, brev og telefon. Personopplysninger vil kun bli benyttet av Aller Media og eventuelle samarbeidspartnere for å kunne gi deg personlige tilbud og enda bedre service. Utmelding: Send sms SYKLUBB STOPP til 2255.'

LES OGSÅ: - Jeg vil helst slippe å få en gutt