LYKKELIG: Å være tilbake i rollen som "Carrie" var mer enn Sarah Jessica Parker hadde turt å håpe på. Foto: All Over Press
LYKKELIG: Å være tilbake i rollen som "Carrie" var mer enn Sarah Jessica Parker hadde turt å håpe på. Foto: All Over PressVis mer

Overlykkelig over innspillingen

Sarah Jessica Parker elsket hver innspillingsdag.

SEHER.NO: - Å komme tilbake til settet føltes mirakuløst, og det viste seg å bli uforglemmlig. Det var ikke en eneste dag hvor regissøren Michael Patrick King og jeg ikke møttes på slutten av arbeidsdagen og snakket om hvor sjokkerte vi var som fikk lov til å gjøre dette igjen, sier Sarah Jessica Parker til Dagbladet.

Den søte stjernen møtte pressen i New York i forbindelse med premieren av den etterlengtede "Sex og singelliv"-filmen, og kan ikke få fullrost nok det å spille inn filmen.

- Det var mer enn gøy, gøy kan ikke engang begynne å beskrive opplevelsen, sier hun til Dagbladet.
Sarah Jessica Parker har spilt inn flere filmer siden den siste episoden av serien ble sendt i 2004, med varierende grad av suksess. Og uansett om filmen blir en like stor suksess på lerretet som serien, så er det få om noen som kan måle seg med den når det gjelder motefokus: iløpet av filmens 144 minutter har Sarahs rollefigur "Carrie" på seg 80 forskjellige antrekk.

De andre tre hovedrollene ligger nok ikke langt unna når det gjelder kjoleskift de heller, så her blir det mye mote!

LES OGSÅ: - Carrie er annerledes