British Fashion Awards 2018:

Overlot lite til fantasien på den røde løperen

Kjendisene strålte under British Fashion Awards.

RØD LØPER: Stjernene strålte under British Fashion Awards mandag kveld. Her glitrer Kendall Jenner, Penelope Cruz og modell Winnie Harlow. Foto: NTB Scanpix
RØD LØPER: Stjernene strålte under British Fashion Awards mandag kveld. Her glitrer Kendall Jenner, Penelope Cruz og modell Winnie Harlow. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kveld var det duket for den årlige British Fashion Awards i Royal Albert Hall i London, og en rekke kjente fjes var å se på den røde løperen.

Blant andre var supermodell Kendall Jenner (23) på plass, ikledd en fotsid, metallisk gullkjole - med høy splitt og åpen rygg. Tilbehøret var enkelt, og både hår og sminke ble holdt naturlig for å la kjolen snakke for seg selv.

FLOTT: Supermodellen Kendall strålte på den røde løperen i en gjennomsiktig, metallisk gullkjole. Foto: NTB Scanpix
FLOTT: Supermodellen Kendall strålte på den røde løperen i en gjennomsiktig, metallisk gullkjole. Foto: NTB Scanpix Vis mer
AVSLØRENDE: Kjolen overlot svært lite til fantasien, og viste frem modellens flotte kropp. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRENDE: Kjolen overlot svært lite til fantasien, og viste frem modellens flotte kropp. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den dristige kjolen, som ifølge Daily Mail er fra den britiske designeren Julien Macdonald (47), overlot lite til fantasien, noe Kendall selv har påpekt. På sin Instagram-story la hun nemlig ut et bilde lignende bilde nummer to ovenfor, med følgende humoristiske kommentar: «Søren, ikke igjen».

Det er mulig at «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen viste til antrekket hun var iført på den stjernespekkede Met-gallaen i mai i fjor. Den gang viste hun nemlig også mye hud - særlig bakfra - i denne kjolen:

VISTE RUMPA: Kendall Jenner overrasket i denne nettingkjolen på Met-gallaen i New York i mai 2017. Foto: NTB scanpix
VISTE RUMPA: Kendall Jenner overrasket i denne nettingkjolen på Met-gallaen i New York i mai 2017. Foto: NTB scanpix Vis mer

Modell-familie

Kendall var i godt selskap mandag kveld, og hennes modellkollega Kaia Gerber (17), som ifølge Vogue stakk av med prisen som årets modell, poserte på den røde løperen med pappa Rande Gerber (56), mamma Cindy Crawford (52) og storebror Presley Gerber (19).

FLOTT FAMILIE: Kaia Gerbers familie var til stede da hun mandag kveld vant prisen som årets modell under British Fashion Awards. Foto: NTB Scanpix
FLOTT FAMILIE: Kaia Gerbers familie var til stede da hun mandag kveld vant prisen som årets modell under British Fashion Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer

17-åringen har fulgt i sin mors fotspor, og gjør stor suksess som modell. Under moteuken i New York i 2017 gjorde hun sin debut på catwalken for Calvin Klein.

PRISVINNER: 17 år gamle Kaia Gerber er årets modell. Foto: NTB Scanpix
PRISVINNER: 17 år gamle Kaia Gerber er årets modell. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fikk pris av Meghan

Til stede under prisutdelingen var også superparet Victoria (44) og David Beckham (43). Med seg på den røde løperen hadde de eldstesønnen Brooklyn (19).

De siste årene har paret sjelden vært å se på den røde løperen, og med unntak av en opptreden i august har de ikke gått sammen på løperen på nesten tre år.

STØTTE: Både ektemannen David og sønnen Brooklyn var med for å støtte Victoria, som var nominert mandag kveld. Foto: NTB Scanpix
STØTTE: Både ektemannen David og sønnen Brooklyn var med for å støtte Victoria, som var nominert mandag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Victoria var nominert i kategorien årets britiske designer innen kvinneklær, men måtte se seg slått av Clare Waight Keller (48), som har designet for Givenchy. Det er kanskje ikke så rart at sistnevnte stakk av med den gjeve prisen.

Da den amerikanske tv-stjernen Meghan Markle (37) giftet seg med prins Harry (34) 19. mai i år, stod hun nemlig brud i årets mest omtalte brudekjole - designet av nettopp Keller.

GÅR OPP KIRKEGULVET: Meghan Markle ankommer kirken i Windsor-slottet. Video: AP Vis mer

Og da Givenchys kreative leder skulle motta prisen mandag kveld, var det faktisk hertuginne Meghan selv som overrakte henne prisen!

Artikkelen fortsetter nedenfor.

At Beckham-paret stilte opp side om side på rød løper denne stjernespekkede festkvelden, var for øvrig kanskje ikke helt tilfeldig.

Victoria og David har som kjent vært utsatt for hardnakkede bruddrykter den siste tiden, og ønsket muligens å sette en stopper for spekulasjonene ved å posere sammen arm i arm.

Parets tre yngste barn, Romeo (16), Cruz (13) og Harper (7), var ikke til stede under motebegivenheten.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Stjerneskudd

Modellen Winnie Harlow (24) var nominert i samme kategori som Kaia Gerber, og strålte i en Atelier Versace-kjole i sølv med glitter og fjær.

Den flotte 24-åringen har de siste årene gjort det stort i modellverdenen, og var blant annet å se på catwalken for Victoria's Secret i november.

IMPONERER: Winnie Harlow gjør det stort som modell, og strålte på den røde løperen mandag kveld. Foto: NTB Scanpix
IMPONERER: Winnie Harlow gjør det stort som modell, og strålte på den røde løperen mandag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun har den sjeldne hudsyksommen vitiligo, og kunne i 2014 fortelle til avisen The Gleaner at hun lenge slet med å godta seg selv.

- Da jeg vokste opp, ble jeg mobbet og gjort narr av og kalt ku, sebra og alle andre nedsettende ting, fortalte hun til The Gleaner den gang.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Først da Winnie ble eldre klarte hun å godta seg selv, og snudde sykdommen til noe positivt. Nå, på den røde løperen i selskap med noen av verdens største navn innen moteindustrien, får hun virkelig satt mobberne på plass.

Se flere stjerner på den røde løperen:

BRITISH FASHION AWARDS: Valentino. Foto: NTB Scanpix
BRITISH FASHION AWARDS: Valentino. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BRITISH FASHION AWARDS: Lana Del Rey. Foto: NTB Scanpix
BRITISH FASHION AWARDS: Lana Del Rey. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BRITISH FASHION AWARDS: Jourdan Dunn. Foto: NTB Scanpix
BRITISH FASHION AWARDS: Jourdan Dunn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BRITISH FASHION AWARDS: Liam Payne. Foto: NTB Scanpix
BRITISH FASHION AWARDS: Liam Payne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BRITISH FASHION AWARDS: Paloma Faith. Foto: NTB Scanpix
BRITISH FASHION AWARDS: Paloma Faith. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BRITISH FASHION AWARDS: Rita Ora. Foto: NTB Scanpix
BRITISH FASHION AWARDS: Rita Ora. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BRITISH FASHION AWARDS: Suki Waterhouse og Georgia May Jagger. Foto: NTB Scanpix
BRITISH FASHION AWARDS: Suki Waterhouse og Georgia May Jagger. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BRITISH FASHION AWARDS: Uma Thurman. Foto: NTB Scanpix
BRITISH FASHION AWARDS: Uma Thurman. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BRITISH FASHION AWARDS: Kate Moss. Foto: NTB Scanpix
BRITISH FASHION AWARDS: Kate Moss. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BRITISH FASHION AWARDS: Olivia Palermo. Foto: NTB Scanpix
BRITISH FASHION AWARDS: Olivia Palermo. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BRITISH FASHION AWARDS: Penelope Cruz. Foto: NTB Scanpix
BRITISH FASHION AWARDS: Penelope Cruz. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BRITISH FASHION AWARDS: Doutzen Kroes. Foto: NTB Scanpix
BRITISH FASHION AWARDS: Doutzen Kroes. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Måtte forsvare egen kropp etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer