Overlevde hjernesvulst

Tara Subkoff designer klær for kjendisdamene ved siden av skuespillerjobben.

SVULST: Dette bildet er tatt i 2009, rett etter at det ble kjent at Tara Subkoff hadde fått påvist hjernesvulst. Foto: Stella Pictures
SVULST: Dette bildet er tatt i 2009, rett etter at det ble kjent at Tara Subkoff hadde fått påvist hjernesvulst. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se den eksklusive videoen med Tara Subkoff og Angelina Jolie nederst i saken!

SEHER.NO: Seher.no har fått tilgang til en eksklusiv video av Angelina Jolie (36) hvor hun som 18-åring går på dramaskole i Los Angeles. Det er norske Marianne Moen som har hatt vidoen i eie. Mange har lurt på hvem guttejenta Angelina spiller mot er, og hvordan det gikk med skuespillerdrømmen hennes.

Moen opplyser til Seher.no at den ungen jenta er skuespiller og designer Tara Subkoff (39).

Subkoff, som har vokst seg svært vakker, måtte i 2009 legge skuespillerkarrieren på hylla for en stund da legene etter mye om og men fant en svulst på størrelse med en golfball i hjernen hennes.

- Jeg fotalte legen min at jeg ønsket en full røntgenundersøkelse på grunn av hodepinen, men han fikk meg til å føle meg som en nevrotisk «new yorker» - akkurat som en Woody Allen-karakter. Han mente at jeg heller burde bruke min kreative energi på å skaffe meg jobber, ikke tenke på helsen min, forteller Subkoff i et intervju med Harpers Bazaar.

Heldigvis for skuespilleren var operasjonen vellykket, og svulsten ble helt fjernet, og ved siden av skuespillerkarrieren designer Subkoff klær og sko.

- Jeg har mange prosjekter på gang, og for første gang på lenge har jeg energi og lyst til å stå på med jobbingen. Det har ikke alltid vært sånn. Jeg føler meg heldig for hver nye ting som jeg oppnår, sier hun i intervjuet.

Subkoff har fått hjelp av superstjerner som Scarlett Johansson (27), Chloë Sevigny (37) og Helena Christensen (43) til å promotere egendesignet.

Om Subkoff får med seg den gamle klassevenninnen Angelina på catwalken gjenstår å se..

[obj:media:10019]Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjendisene veltet ut av trailer