MER ROMANTIKK?: Det ligger an til ny romantikk når Michael Scofield (Wentworth Miller) oppdager at Dr. Sara Tancredi (Sarah Wayne Callis) ikke er død likevel. Foto: TV 3
MER ROMANTIKK?: Det ligger an til ny romantikk når Michael Scofield (Wentworth Miller) oppdager at Dr. Sara Tancredi (Sarah Wayne Callis) ikke er død likevel. Foto: TV 3Vis mer

Overlevde halshugging

Nå er Sarah klar for TV-comeback i "Prison Break".

SEHER.NO: Da den tredje sesongen av action-serien "Prison Break" ble avsluttet, ble det ramaskrik blant mange fans.

Hovedpersonen Michael Scofields kjæreste Sara Tancredi (spilles av Sarah Wayne Callis) ble nemlig tilsynelatende halshugget, og hodet sendt i en eske til de etterlatte.

Dette førte til kraftige reaksjoner fra fansen overfor produsentene.

- Det ble arrangert underskriftskampanjer og sendt inn masse protestbrev. Det er et tydelig tegn på at dagens mediaverden er en fram-og-tilbake kommunikasjon mellom seerne og produsentene, og mellom produsentene og de som styrer.

Dette sier Wentworth Miller (36) - som spiller Scofield - til Media Blvd magazine.

- Ikke rart
Da den nye sesongen av Prison Break tidligere denne måneden hadde premiere i USA, var derfor Sara tilbake.
Dominic Purcell (38) - som spiller Scofields bror Lincoln Burrows - synes ikke det var rart å gjennopplive den "døde" kollegaen.

- Du så aldri hodet på TV. De viste meg som så ned i en boks, men du så aldri hodet, sa Purcell før seriepremieren i USA.

Verves av regjeringen
Til tross for at Prison Break er inne i sin fjerde sesong - som sendes på TV3 her til lands - virker friheten fortsatt langt unna for fengselsgutta.

I den nye serien blir fangene vervet av regjeringen til å ødelegge firmaet "The Company". Hvis de ikke sier ja, bærer det tilbake i fengsel...

Serien har norsk premiere 16. oktober.

Se den offisielle traileren her:

[obj:media:6913]

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.