BARNA SKAL FEIRE JUL MED FAREN: Madonna feirer ikke jul, så Guy Richie får barna i jula. Her er Madonna sammen med datteren Lourdes, sønnen Rocco og adoptivsønnen David. Foto: AP
BARNA SKAL FEIRE JUL MED FAREN: Madonna feirer ikke jul, så Guy Richie får barna i jula. Her er Madonna sammen med datteren Lourdes, sønnen Rocco og adoptivsønnen David. Foto: APVis mer

Overlater barna til Guy

Madonna feirer ikke jul, så Guy får barna i jula...

SEHER.NO:  Madonnas eksmann Guy Richie (40), er overlykkelig over å få tibringe julen sammen med siden barn.

"The Sherlock Holmes"-regissøren - som har sønnene Rocco (9) og adopterte David sammen med Madonna, sier at han vil gjøre dagen så spesiell som mulig for barna, etter at ekskona har gitt han tillatelse til å ha sønnene i julen.

- Guy er overlykkelig, han klarer ikke helt å tro at han og Madonna klarte å faktisk bli enige. Han elsker julen, og vil prøve å feire på en tradisjonsrik måte, sier en kilde til Female First.

Den britiske filmskaperen er så oppsatt på å gjøre dette til en minneverdig dag, at han skal lage mat helt grunnen av, og "skjemme barna helt bort".

- Med dette mener han julestrømper, masse gaver, og en svær kalkun, forklarer en kilde til Daily Mirror.

- Da Guy og Madonna var sammen, feiret de ikke jul, siden Madonna er en Kabbalah-tilhenger. Guy gleder seg nå til å vise barna hvordan en ekte jul skal feires.

Madonna - som har datteren Lourdes (13) fra før, samt adopterte Mercy (4) - og Guy annonserte sin skilsmisse i oktober 2008, etter åtte års ekteskap.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 


LES OGSÅ: - Se, så skjønn