Kardashian-familien:

Overgikk mødrene

Kusinene stjal all oppmerksomhet fra mødrene sine i Paris.

MOTERIKTIGE: North West (6) og Penelope Disick (7) stjal all oppmerksomhet da de denne uken gjestet Paris i forbindelse med moteuken. Foto: NTB Scanpix
MOTERIKTIGE: North West (6) og Penelope Disick (7) stjal all oppmerksomhet da de denne uken gjestet Paris i forbindelse med moteuken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

North West (6) er det første barnet til realitydronningen Kim Kardashian West (39) og en av verdens største hip hop-stjerner, Kanye West (42). Som en følge av det har seksåringen vært i medienes søkelys hele livet, og har så godt som blitt født inn i rampelyset.

Det samme gjelder Kims niese, Penelope Scotland Disick (7), som gjennom livet har sett seg nødt til å venne seg til paparazzienes blitsregn. Hun er datteren til Kourtney Kardashian (40) og Scott Disick (36), og har i likhet med kusina vært en del av realityserien «Keeping Up With the Kardashians» siden hun ble født.

Kusinene har for lengst blitt små «fashionistaer», og de blir stadig vekk observert i dyre og eksklusive merkeklær - akkurat som mødrene sine.

Overgikk mødrene

I forbindelse med moteuken i Paris, har det skjedd igjen. Fansen er nemlig i ekstase over nye bilder fra den franske hovedstaden, der man kan se familien i en rekke antrekk.

Spesielt døtrene er kledd ekstremt moteriktig, og flere mener nå at de har overgått sine kjente mødre, ifølge PageSix.

Kim og Kourney var å se på en rekke motesider med antrekkene fra motehuset Balmain, som var laget av brun latex, men døtrene var hakk i hæl på motefronten.

LATEX: Kim hadde kledd seg i en brun latexfrakt, mens datteren hadde gått for en sort dress i lær. Foto: NTB Scanpix
LATEX: Kim hadde kledd seg i en brun latexfrakt, mens datteren hadde gått for en sort dress i lær. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BALMAIN: Kourney hadde kledd seg i samme merke som sin søster, og Penelope gikk for dress, i likhet med kusina. Foto: NTB Scanpix
BALMAIN: Kourney hadde kledd seg i samme merke som sin søster, og Penelope gikk for dress, i likhet med kusina. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mens North var kledd i en sort dress i lær, kombinert med en glitrende skjorte i sølv, var Penelope ikledd en sort dress fra Gucci med grønne detaljer. Niesene hadde også på seg like skinnboots.

Moteriktige døtre

Senere samme kveld ble hele familien observert med nye antrekk, og heller ikke denne gangen skuffet de. Kim hadde skiftet til en lignende versjon av latexdrakten fra Balmain, mens Kourtney hadde kledd seg i en gjennomsiktig topp og lærbukser.

ORANSJE: North valgte å kle seg i en lysende oransje fuskepels-kåpe. Foto: NTB Scanpix
ORANSJE: North valgte å kle seg i en lysende oransje fuskepels-kåpe. Foto: NTB Scanpix Vis mer
GUCCI: Penelope var ikledd en minkkåpe fra merket Gucci. Foto: NTB Scanpix
GUCCI: Penelope var ikledd en minkkåpe fra merket Gucci. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Penelope hadde valgt en minkkåpe fra Gucci, og North var kledd i en lysende oransje fuskepels fra Dries van Noten og et par neonoransje Yeezy-sko, som faren har designet.

Da familien besøkte Café de Flore for å drikke kakao, hadde niesene valgt å gå for matchende bukser i leopardprint. Heller ikke her var det mangel på merkeklær, og store navn som Gucci og Maisie Wilen var å se på de unge jentene.

LEOPARD: North hadde kledd seg i et leopardantrekk. Foto: NTB Scanpix
LEOPARD: North hadde kledd seg i et leopardantrekk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
MATCHET: Penelope matchet nok en gang kusina. Foto: NTB Scanpix
MATCHET: Penelope matchet nok en gang kusina. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var imidlertid ikke bare moteuken de brukte tiden sin i Paris på. Kanye West benyttet nemlig anledingen til å holde det som de siste årene har blitt en mye omtalt gudstjeneste. «Sunday Service» er en spesiell gudstjeneste skapt av artisten selv, som blant annet inneholder både sang og musikk.

PAPPAS SHOW: Kim og familien var selvskrevne gjester da Kanye West sitt merke Yeezy hadde motevisning. Foto: NTB Scanpix
PAPPAS SHOW: Kim og familien var selvskrevne gjester da Kanye West sitt merke Yeezy hadde motevisning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rapperens merke, Yeezy, hadde i tillegg en egen motevisning under moteuken, der datteren benyttet anledningen til å gå opp på scenen for å opptre.

TALENTFULL: North West stjal showet under pappa Kanye West sitt moteshow i Paris. Video: Rød Løper Vis mer

Dyr julegave

At North og Penelope er blitt observert i dyre og spesielle antrekk er intet nytt. På julaften i fjor var det nemlig en helt spesiell - og dyr - ting som havnet under juletreet hos Kardashian-familien.

Det har seg nemlig slik at North er en stor fan av Michael Jackson, noe som er kontroversielt, siden han flere ganger, både før og etter sin død, er blitt anklaget for upassende oppførsel og overgrep mot barn.

JULEGAVE: Denne jakken ble kjøpt av Kim Kardashian før jul, og ble gitt i gave til datteren. Foto: Instagram
JULEGAVE: Denne jakken ble kjøpt av Kim Kardashian før jul, og ble gitt i gave til datteren. Foto: Instagram Vis mer

Derfor var det flere som reagerte på at North fikk en av popkongens gamle jakker, som han brukte for første gang i 1997. Den spesiallagde velur-jakken med glitter ble solgt på auksjon i New York for den nette sum av 65 600 dollar, ifølge E! News. Det tilsvarer rundt 589 000 norske kroner.

Dermed ble det klart at Kardashian hadde betalt over en halv million kroner for en jakke, i gave til datteren.

På Instagram fortalte hun at de har sydd den inn, slik at den passer nå, men også kan legges ut ettersom hun vokser. Det er planen at hun skal ha den hele livet, sa den begeistrede moren.

- Den kan vokse med og være med henne hele livet. Hun var så takknemlig og glad, sa hun den gang.

LES OGSÅ: - North nekter å gå ute sminke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer