Alejandro Fuentes og Melodi Grand Prix:

- Overgangen fra superstjerne til superpappa var ganske brutal

Alejandro Fuentes måtte finne ut hvem han ville være.

MGP-KLAR: Alejandro Fuentes (30) er tilbake i rampelyset, denne gangen med MGP. Men selv sier han at han var nødt til å bruke de siste årene på å finne seg selv. Foto: Ørjan Ryland/NTB Scanpix / Reporter: Henriette Eilertsen / Klipp: Frida Andersen Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Alejandro Fuentes (30) var et hett navn, da han i 2005 havnet på en imponerende tredjeplass i «Idol». Siden den gang, har 30-åringen trukket seg kraftig tilbake.

Denne våren er han imidlertid tilbake i rampelyset for fullt, som artist under årets Melodi Grand Prix, hvor han skal delta med låta «Tengo Otra».

TILBAKE: Det har vært litt stille fra Alejandro Fuentes de par siste årene, men nå prøver han lykken i MGP. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
TILBAKE: Det har vært litt stille fra Alejandro Fuentes de par siste årene, men nå prøver han lykken i MGP. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer

Den spanske låta tar Fuentes tilbake til røttene i Chile. Selv tror han det kan være positivt å synge på spansk under den norske konkurransen.

- Det er nok litt «ballsy,» men så lenge musikken er bra og catchy og folk digger det, så går det an, sier han til Se og Hør.

Fuentes har holdt en svært lav profil de siste åra, men tror at Melodi Grand Prix kan være den rette veien å gå for å få vist fram musikken sin igjen.

- Det er en låtskriverkonkurranse, vi må ikke glemme det, sier han og legger til:

- De siste åra har jeg fått barn, giftet meg og egentlig vært litt familiefar. Men også brukt litt tid på å finne ut hva jeg egentlig vil, forklarer 30-åringen.

🙏❤️

A post shared by ⚡️ Chileno De Noruega ⚡️ (@alejandrofuentesofficial) on

Ble pappa

Det var i 2016, at Fuentes og kona Christina Kobbeltvedt Fuentes ønsket sitt første barn sammen velkommen, en liten gutt.

Den stolte, nybakte faren annonserte selv den gledelige nyheten på sin Instagram-profil, hvor han skjærtorsdag la ut et bilde av seg selv med den lille bylten i armen. «Endelig kom gutten vår til verden», skrev han til bildet.

Overfor Se og Hør, forklarer den spurdlende sørlendingen, at han har tatt seg tid til å finne ut hvem og hva han vil være - og at han nå har innsett at «det er jo artist», sier han.

Når han nå kombinerer livet som sanger og småbarnsfar innrømmer han at overgangen har vært brutal.

- MÅ JEG TOPPE DET?: Alexander Rybak var definitivt det aller største navnet som ble presentert da NRK avslørte årets MGP-finalister. Foto: NTB Scanpix / Video: Ørjan Ryland / Reporter: Henriette Eilertsen / Klipp: Frida Andersen Vis mer

- Livet som superstjerne og over til superpappa var en ganske brutal overgang, men jeg har min kone som støtter meg veldig og sier «det er din tur til å skifte bleie nå», forteller han, og påpeker at det ikke nytter å bruke «stjernekortet» overfor kona når det kommer til bleieskift.

- «Det driter jeg i nå» svarer hun på det, forklarer sørlendingen lattermildt.

- Hadde det ikke vært for henne, så hadde det vært veldig vanskelig, legger han til.

Saken fortsetter nedenfor.

The love of a family is life greatest blessing ❤️❤️❤️

A post shared by ⚡️ Chileno De Noruega ⚡️ (@alejandrofuentesofficial) on

​​Det er altså ikke rom for divanykker i ekteparets hjem. For til tross for at Fuentes ofte er gira over ting som har skjedd på jobbfronten, blir han raskt satt på plass av kona i en hektisk hverdag.

- Hun hjelper meg ned på jorda, og det trengs veldig når man jobber med det jeg jobber med. Det er andre ting som er like viktig som karrieren.

Ekteparet Fuentes giftet seg i Kristiansand domkirke sommeren 2014, etter å ha vært et par i hele syv år.

Til Se og Hør sa han kort tid etter bryllupet at han elsket den nye ektemann-tilværelsen, og at han så fram til å stifte egen familie en gang i fremtiden.

- Livet som nygift er veldig bra! Det er veldig befriende å være gift. Det er deilig å ha tatt valget om å gifte meg. Å få etablert meg, og kunne ha tanker om etablere familie snart og gjøre den greia der. Det gleder jeg meg veldig til.

LES OGSÅ: Tørrla seg etter Hallelujah-turneen​​

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer