SLO FOTOGRAF I ANSIKTET: Ifølge TMZ, skal Russel Brand ha angrepet en paparazzi på flyplassen LAX I Los Angeles. Foto: All Over Press
SLO FOTOGRAF I ANSIKTET: Ifølge TMZ, skal Russel Brand ha angrepet en paparazzi på flyplassen LAX I Los Angeles. Foto: All Over PressVis mer

Overfalt paparazzi på flyplass

Den britiske komikeren skal ha slått en innpåsliten fotograf i ansiktet...

SEHER.NO:  Ifølge TMZ, skal Russel Brand (25) ha angrepet en paparazzi på flyplassen LAX I Los Angeles.

Russel og hans forlovede Katy Perry (35) hadde nettopp landet på flyplassen LAX, og var på vei ut, da Russel havnet i et slagsmål med en innpåsliten fotograf.

Russel skal ha dyttet fotogradene rundt, og til og med slått en av den, skriver PerezHilton.

Naturligvis ble myndighetene innblandet, Russel ble tatt i forvaring på flyplassen - for så å bli avhørt på Culver City politistasjon.

Etter å ha blitt holdt igjen på flyplassen i går kveld, tok Katy Perry til Twitter for å forklare hva som hadde skjedd.

- Når du krysser en linje, ved å putte en kameralinse under kjolen min, så kommer min forlovede til å gjøre jobben sin og beskytte meg, sier Perry.

Det er fremdeles uvisst om den britiske komikeren kommer til å bli tiltalt. Men det rapporteres at Brand nå har har betalt ca. 122.000 norske kroner i kausjon, og forlatt politistasjonen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Se, hun gjør som Bridget Jones