Overfalt på t-banen

NRKs Ole Torp måtte forsvare seg mot beruset og voldelig medpassasjer.

MØTTE FORSVARE SEG: NRK-programleder Ole Torp ble utsatt for slag og spark fra en aggressiv voldsmann på t-banen i vinter. TV-profilen slapp heldigvis fra det ublide møtet uten alvorlige skader.
MØTTE FORSVARE SEG: NRK-programleder Ole Torp ble utsatt for slag og spark fra en aggressiv voldsmann på t-banen i vinter. TV-profilen slapp heldigvis fra det ublide møtet uten alvorlige skader. Vis mer
SEOGHØR.NO: NRK-journalist og «Aktuelt»-programleder Ole Torp (61) er ikke redd for å stille slagkraftige spørsmål, men i januar ble TV-profilen selv utsatt for slag og spark da han ble overfalt på t-banen i Oslo.   

I ukens Se og Hør Weekend omtales Oslo Tingretts dom mot Torps overfallsmann. Den kjente journalisten hadde nettopp kommet inn i t-banevognen, da en medpassasjer kom med sjikanerende tilrop.

Ifølge dommen forsøkte 61-åringen å unngå kontakt med den ukjente 40-åringen, men vedkommende begynte da helt uprovosert å slå og sparke mot programlederen.

Torp ønsket ikke å anmelde voldsmannen, som er straffedømt 11 ganger tidligere, men påtalemyndigheten tok selv ut tiltale av allmenne hensyn.
 
Les mer om den dramatiske episoden og gjerningsmannens fengselsdom i ukens Se og Hør Weekend, som er i salg nå!

LES OGSÅ: - Har datet kollega i seks måneder