Isabel Adrian:

Overfalt og ranet: - Har det veldig vanskelig

Den svenske Hollywood-frua skal ha blitt slått i hodet med en pistol.

OVERFALT: Isabel Adrian (nummer to fra høyre) står fram som offeret i saken om tv-profilen som ble ranet i Stockholm. Her med realitykollegene Maria Montezami, Margareta Svensson og Gunilla Persson. Foto: TV3
OVERFALT: Isabel Adrian (nummer to fra høyre) står fram som offeret i saken om tv-profilen som ble ranet i Stockholm. Her med realitykollegene Maria Montezami, Margareta Svensson og Gunilla Persson. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått en drøy måned siden svenske medier omtalte ranet av en kvinnelig tv-profil i Stockholm. Onsdag skriver Aftonbladet at tv-kjendisen er 41 år gamle Isabel Adrian, kjent fra tv-programmet «Svenske Hollywoodfruer».

- Hun har det veldig vanskelig etter hendelsen, forteller Adrians advokat, Emma Ragnarsson, i en pressemelding.

Ifølge avisa var 41-åringen på vei ut av et parkeringshus, midt på dagen, da to ranere sperret for bilen hennes - og brøt seg inn. Gjerningspersonene skal ha slått 41-åringen i hodet med en pistol, og truet henne til å gi fra seg flere verdisaker.

Saken fortsetter nedenfor.

RYSTET: Den svenske tv-profilen Isabel Adrian (41), her avbildet i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
RYSTET: Den svenske tv-profilen Isabel Adrian (41), her avbildet i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ber om ro

To menn er seinere pågrepet og varetekstfengslet for det brutale ranet, der de fikk med seg alt fra smykker, ringer og penger til husnøkler og realityprofilens veske.

Stockholm-politiet tror ikke Adrian var et tilfeldig offer, og mener ranet var planlagt. Selv har 41-åringen reist tilbake til sitt hjem i Los Angeles etter den skremmende hendelsen.

Tv-stjernas advokat opplyser at Adrian fortsatt er svært rystet og sjokkert, og at hun kommer til å holde seg unna offentligheten den kommende tida.

- Min klient har nå forlatt Sverige for å komme til hektene. Hun ber om respekt for privatlivets fred, både for seg selv og sin familie, opplyser Ragnarsson.

Da nyheten om ranet først ble kjent, ønsket Adrian at navnet hennes skulle holdes unna offentligheten. Årsaken til helomvendingen er, ifølge Aftonbladet, at 41-åringen vil unngå rykteflommer.

Saken fortsetter nedenfor.

Klipp fra TV3-programmet "Svenske Hollywoodfruer": Åsa Vesterlund kaster ut Gunilla Persson etter at hun har gått over streken flere ganger. Vis mer

- Alt er et spill

Adrian har nemlig holdt en særs lav profil den siste måneden, noe som blant annet er blitt lagt merke til på sosiale medier, der 41-åringen vanligvis er svært aktiv.

Adrian har medvirket i flere sesonger av «Svenske Hollywoodfruer», der høylytte diskusjoner, drama og krangling ofte er hverdagskost for de svenske fruene som lever et ellers så glamorøst liv i Hollywood.

Da Adrian i 2016 deltok i TV4-programmet «Reenés brygga», en slags svensk versjon av «Hjemme hos Kloppen», avslørte Adrian riktignok at ikke alt man ser i «Svenske Hollywoodfruer» er like dramatisk i virkeligheten, som det er på tv.

- Alt i serien er et spill. Jeg spiller spillet, og det funker bra, fortalte Adrian den gang, ifølge den svenske avisa Expressen,

Saken fortsetter under.

Klipp fra "Svenske Hollywoodfruer": Gunilla Persson krangler med Isabel Adrian på photoshoot. Vis mer

Forfulgt

41-åringen er gift med den svenske DJ-en og plateprodusenten Steve Angello (36). Paret er hovedsaklig bosatt i USA, men har flere leiligheter i Sverige.

Dette er for øvrig ikke første gang Adrian opplever ubehageligheter. På midten av 2000-tallet opplevde hun nemlig å bli forfulgt av en sinnsforstyrret mann.

- Han trodde at han var gift med meg og at Steve hadde kidnappet meg. Det var en veldig tøff tid, fortalte Adrian i tv-programmet «Realitystjernene på godset» i 2016, ifølge Aftonbladet.

LES OGSÅ: - Hun er lei alle historiene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer