Overfalt Leo på rød løper

Leonardo DiCaprio ble overhumplet da mann omfavnet skrittet hans.

SEOGHØR.NO: Det ble en annerledes dag for Leonardo DiCaprio da han viste seg på den røde løperen under filmfestivalen i Santa Barbara denne uken. Skuespilleren småsnakket med fansen og skrev autografer som vanlig da en mann brøt forbi sperringene og omfavnet Leonardos skritt.

Leo ble selvsagt overhumplet av den pinlige situasjonen, men tok det hele med et smil.

Mannen bak stuntet, Vitalii Seduiuk, er en ukrainsk journalist som er berømt for sine såkalte «pranks». Han ble raskt fjernet av sikkerhetsvakter og kastet vekk fra den røde løperen.

Flaue stunt

Vitalii Sediuk er kjent for sine flaue stunt. I januar var det Bradley Cooper som ble angrepet av skritt-klemmeren.

På Grammy Awards i fjor forsøkte han å avbryte takketalen til Adele, da hun vant prisen for «Best pop performance», men ble da stoppet av Jennifer Lopez.

I mai 2012 ble Sediuk slått i ansiktet av Will Smith etter at den ukrainske journalisten kysset skuespilleren på kinnet på premieren til «Men in Black III» i Moskva.

GODT HUMØR: Leonardo DiCaprio tok opptrinnet med godt humør og fortsatte å skrive autografer.  Foto: REX/Rob Latour/All Over Press
GODT HUMØR: Leonardo DiCaprio tok opptrinnet med godt humør og fortsatte å skrive autografer. Foto: REX/Rob Latour/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: DiCaprios bror arrestert for besittelse av narkotika