ANGREPET: Jordan ble skjelt ut på det groveste, da hun natt til søndag stakk innom et lokalt gatekjøkken i Brighton for å kjøpe nattmat. Foto: All Over Press
ANGREPET: Jordan ble skjelt ut på det groveste, da hun natt til søndag stakk innom et lokalt gatekjøkken i Brighton for å kjøpe nattmat. Foto: All Over PressVis mer

Overfalt i kebabkø

Politiet måtte gripe da inn da blondinen gikk til angrep på Jordan.

SEHER.NO: Glamourmodellen Katie Price har levd et utsvende liv etter at hun separerte seg fra ektemannen Peter André- noe som har ført til mye kritikk fra både britiske tabloidaviser og "mannen i gata".

Lørdag fikk Price - som også er kjent som Jordan - merke tett på kroppen at mange sympatiserer med hennes eks-mann etter bruddet.

Da Jordan var innom et gatekjøkken i hjembyen Brighton i 4.30-tiden (lokal tid) natt til søndag, ble hun overfalt av en blondine, som ville gi henne en lekse for å ha kastet ut faren til to av hennes tre barn.

Jordans nye kjæreste Alex Reid gjorde sitt beste for å stanse den sinte blondinen, som ropte "Der er Jordan. Jeg skal si henne at hun er en drittkjerring!", ifølge Sunday Mirror.

Da hun ikke klarte å komme bort til Jordan, skrev den rasende kvinnen budskapet sitt på en bit med papp, som hun holdt over hodet.

Et par politimenn kom raskt til stedet etter å ha fått beskjed om bråket og kastet blondinen ut av gatekjøkkenet.

Jordan benyttet anledningen til å ta med seg maten og hoppe inn i en taxi sammen med kjæresten.

Jordan har ifølge Sunday Mirror i lang tid fryktet at hun er i ferd med å bli en offentlig hat-person etter det bitre bruddet med Peter André.

Redselen har neppe blitt mindre etter nattens episode...