Overfalt av nakne damer

To svenske blondiner nøyde seg ikke med å høre på musikken, da popartisten Basshunter kom på scenen...

VILL FEST: Jentene kastet klærne da Basshunter dro igang sommerfavoritten "Boten Anna". Foto: All Over Press/PETER WIXTRÖM
VILL FEST: Jentene kastet klærne da Basshunter dro igang sommerfavoritten "Boten Anna". Foto: All Over Press/PETER WIXTRÖM Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Populær!

Jonas Altberg (22) - som er svenskens egentlige navn- skulle fremføre sommerhiten "Boten Anna" på en nattklubb i Smögen, da de ivrige damene snek seg bak ham.

Se her hvis du vil ha "Boten Anna" som ringetone på din mobil !

De to nakne blondinene gned seg inntil sangeren og befølte ham over hele kroppen.

- Vi liker ikke låten, så vi bestemte oss for å tulle med ham, sier en av naken-danserne - Emilia Carpinisan - til Aftonbladet.


WILLIAM MÅ FRI TIL KATE: Les mer!


Altberg - som har ligget i toppen av  norske hitlister i over seks uker - fikk imidlertid knapt med seg stuntet før vaktene hadde dratt kvinnene av scenen.

- Jeg merket ikke at de kom opp på scenen, men jeg merket at de tok på meg. Slik oppmerksomhet kan jo både være en bra og dårlig ting, men det kommer an på anledningen, sier han.

MADDE FERDIG MED PARTYKJØRET: Les mer her!

Basshunter har nå planer om å oversette hitlåten til tysk og fransk. Og søndag spiller han på åpningsshowet til Norway Cup, sammen med blant annet norske Aylar Lie.

Kanskje blir det ny nærkontakt på scenen?


SE MATT DAMONS BABY - KLIKK HER !


SUSANN GOKSØRS HYTTE BRANT NED - KLIKK HER!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer