FALSK ALARM: Jared Leto fikk seg en støkk da en mann natt til fredag kom løpende mot ham med en boks i hendene og ropte at han hadde en bombe. "Bomben" viste seg å bestå av godteri og en drink-mikser. Foto: All Over Press
FALSK ALARM: Jared Leto fikk seg en støkk da en mann natt til fredag kom løpende mot ham med en boks i hendene og ropte at han hadde en bombe. "Bomben" viste seg å bestå av godteri og en drink-mikser. Foto: All Over PressVis mer

Overfalt av godteri-mann

- Han ropte noe om en bombe.

SEHER.NO: Rockesangeren og dame-sjarmøren Jared Leto (38) er vant til se skrikende fans løpe etter seg, men da torsdag kveld fikk han seg en kraftig støkk da en mann kom løpende med en boks og truet med å sprenge ham i luften.

Ifølge nettstedet TMZ.com var Jareds band 30 Seconds to Mars i ferd med å spille en konsert i Los Angeles, da en mann kom løpende med en boks i hendene.

- Han ropte noe om en bombe, sier øyenvitner til nettstedet.

En av sikkerhetsfolkene til Jared Leto skal ha lagt mannen i bakken før han nådde frem til artisten, og holdt ham nede til politiet kom.

Da politiet sendte bombemannskaper for å desarmere den mystiske pakken, fant de imidlertid ut at den bare inneholdt godteri og en blender-mikser.

En kilde i politiet sier til TMZ at de regner med at de har med en mental ustabil person å gjøre.

Jared Leto er i tillegg til musikk-karrieren også kjent for sine forhold til Hollywood-skjønnheter som Lindsay Lohan, Scarlett Johansson, Cameron Diaz og Ashley Olsen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Hva prøver du å skjule, Jared?