TOK OVERDOSE: «America Idol»-vinneren Fantasia Barrino. Foto: AP
TOK OVERDOSE: «America Idol»-vinneren Fantasia Barrino. Foto: APVis mer

Overdosen var ikke et uhell

- Jeg ville bare sove, og få være i fred...

SEHER.NO: Fantasia Barrino (26), som vant «America Idol» i 2004, ble 11. august mandag til er sykehus i North Carolina etter å ha tatt en overdose med tabletter. Episoden fant sted midt i en stygg skilsmissesak.

Bare to uker etter å ha blitt innlagt på sykehuset etter en overdose, avslører Fantasia at det hele ikke var et uhell. Hun ønsket å dø.

- Jeg klarte ikke å kjempe mer. Jeg brydde meg ikke om noe. Jeg ville bare bort. Jeg satt i et skap, og stirret på meg selv i speilet. Så tok jeg alle pillene. Jeg ville bare sove, og få være i fred. Jeg visste akkurat hva jeg gjorde. Man kan ikke akkurat ta en overdose ved et uhell, sier Barrino i et intervju med VH1.

Like før selvmordsforsøket dukket Barrinos navn opp i skilsmissepapirene fra kona til R&B-sangerens av og på-kjæreste Antwuan Cook. Kona, Paula Cook, sier at hun tror mannen hennes og Fantasia har laget en sex-tape. 

Og nå truer Cook med å saksøkte Fantasia for å ha hatt en affære med ektemannen hennes.

- Da jeg møtte ham, så var han separert, og han bodde ikke hjemme. Han ville ikke dra tilbake til konen sin - det var det han fortalte meg, sier hun.26-åringens tredje album, «Back to Me», slippes 24. august og den andre sesongen av realityshowet «Fantasia for Real» - som handler om hennes karriere og privatliv - sparkes igang senere i år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Det hviskes om hvordan hun ødela et ekteskap