Trump:

Overdådige juletradisjoner

Luksus og omdiskutert pynt preger Trump-familiens jul.

JUL I SUS OG DUS: Det har ikke vært mangel på oversskrifter for å beskrive Trumps julefeiringer gjennom årene. Foto: Erin Scott/UPI/Shutterstock/NTB
JUL I SUS OG DUS: Det har ikke vært mangel på oversskrifter for å beskrive Trumps julefeiringer gjennom årene. Foto: Erin Scott/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Donald Trump (76) og hans familie er kjent for å ikke spare på kruttet når det kommer til julefeiring, og feiringer generelt.

Om det er Thanksgiving, jul eller nyttår, har den tidligere presidenten og hans familie feiret på ekstravagante måter.

Villaen Mar-a-Lago i Florida er imidlertid fortsatt deres favorittplass for familiesammenkomster, skriver britiske Love Property.

Det er nok sannsynlig at Trump-barna også har tilbrakt en store del av julen på Trump Tower, i New York, i løpet av livet.

Trump og kona Melania (52) gjorde også sitt preg på Det hvite hus under hans tid som president av USA. Melanias juledekor har ved flere anledninger blitt møtt med sterke reaksjoner.

Spesielt i 2018 fikk hun kjørt seg. Da hadde den tidligere førstedamen dekorerte det hvite hus med røde juletrær.

Til The Washington Post den gang sa Melanias talsperson, Stephanie Grisham, at førstedamen bestemte seg for «å la dekorasjonene tale for seg selv».

På Twitter ble de røde juletrærene omtalt som «fryktinngytende», og enkelte sammenlikner de også med kappene fra TV-serien «The Handmaid's Tale».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.