Trump:

Overdådige juletradisjoner

Luksus og omdiskutert pynt preger Trump-familiens jul.

JUL I SUS OG DUS: Det har ikke vært mangel på oversskrifter for å beskrive Trumps julefeiringer gjennom årene. Foto: Erin Scott/UPI/Shutterstock/NTB
JUL I SUS OG DUS: Det har ikke vært mangel på oversskrifter for å beskrive Trumps julefeiringer gjennom årene. Foto: Erin Scott/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Donald Trump (76) og hans familie er kjent for å ikke spare på kruttet når det kommer til julefeiring, og feiringer generelt.

Om det er Thanksgiving, jul eller nyttår, har den tidligere presidenten og hans familie feiret på ekstravagante måter.

PYNT: USAs førstedame Melania Trump viser fram juledekorasjonene i Det hvite hus. Video: Det hvite hus Vis mer

Villaen Mar-a-Lago i Florida er imidlertid fortsatt deres favorittplass for familiesammenkomster, skriver britiske Love Property.

Det er nok sannsynlig at Trump-barna også har tilbrakt en store del av julen på Trump Tower, i New York, i løpet av livet.

Trump og kona Melania (52) gjorde også sitt preg på Det hvite hus under hans tid som president av USA. Melanias juledekor har ved flere anledninger blitt møtt med sterke reaksjoner.

JULETRADISJON: Melania Trump mottak årets juletre utenfor Det hvite hus. Det har fått flere til å reagere på Twitter. Video: Det hvite hus. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

Spesielt i 2018 fikk hun kjørt seg. Da hadde den tidligere førstedamen dekorerte det hvite hus med røde juletrær.

Til The Washington Post den gang sa Melanias talsperson, Stephanie Grisham, at førstedamen bestemte seg for «å la dekorasjonene tale for seg selv».

TRIST: Isabelle Eriksen fikk nedslående beskjed fra kjæresten rett før jul. Video: Rød Løper Vis mer

På Twitter ble de røde juletrærene omtalt som «fryktinngytende», og enkelte sammenlikner de også med kappene fra TV-serien «The Handmaid's Tale».

En annen Twitterbruker kalte trærene for «blodige tamponger».

Julepynten året før, i 2017, ble også slaktet. Nettstedet Vice beskrev det som «julen fra helvette».

«Hvorfor ser juledekorasjonen til Det hvite hus ut som at Voldemort er i ferd med å komme tilbake?», skrev en bruker på Twitter den gangen - og refererte til den onde trollmannen fra Harry Potter.

Den gangen kontaktet Se og Hør en interiørekspert, for å høre hva hun syntes om Trumps julepynt.

PYNT: USAs førstedame Melania Trump viser fram juledekorasjonene i Det hvite hus. Video: Det hvite hus Vis mer

- Det er så glorete at jeg ikke har ord. Å ha mye penger betyr ikke nødvendigvis at du har smak eller god stil. Hun har forsøkt å gjøre ting såpass glamorøst at det blir jalla og veldig lite organisk, fortalte Interiørstylist og ekspert Tone Kroken.

LES OGSÅ: - Det er hjerteskjærende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer