Øver seg på morsrollen med falsk baby

Realitystjernen Nicole «Snooki» Polizzi vil være klar før fødselen i august. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mange sperret opp øynene da «Jersey Shore»-stjernen Nicole «Snooki» Polizzi (24) gikk gatelangst i New Jersey mens hun bar på en bylt som så ut som et nyfødt barn. 24-åringen annonserte nylig at hun er gravid og venter sitt første barn med kjæresten Jionni LaValle (24), men stjernen har ikke termin før i august.

Snooki bar nemlig på en dukke for å øve seg på morsrollen. Mammastuntet er en del av Polizzi og realitykollega Jenny «JWow» Farleys nye serie, og det så ut til at venninne trivdes der de gikk gatelangs med barnevogner.

Nicole så ut til å ha litt problemer på et tidspunkt da hun ikke fikk lagt sammen barnevognen. 24-åringen virket også mer opptatt av å ordne håret sitt enn å holde babyen riktig. Heldigvis har den lille stjernen fem måneder igjen før den virkelige babyen melder sin ankomst.

Snooki lar ikke svangerskapet legge en demper på karrieren og til sommeren skal den da høygravide stjernen være med i sjette sesong av «Jersey Shore».
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Babyen vår blir liten og brun   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer