RYKER HUN?: Skal man tro Unibet, er det Triana Iglesias som ryker ut i kveld. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
RYKER HUN?: Skal man tro Unibet, er det Triana Iglesias som ryker ut i kveld. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

Over og ut for Triana?

- Nå er det nok slutt...

SEHER.NO: Lørdag kveld er det klart for en ny runde av det populære danseprogrammet "Skal vi Danse", og nå tror eksperter fra spilleselskapet Unibet at Triana Iglesias' tid i det gode selskap er omme.

- Triana og dansepartner Tobias Karlsson har vært i omdans så mange ganger, at denne fredagen er det nok slutt. Vi tror hun må forlate parketten, og at seierspallen består av Mia Gundersen, Hallvard Flatland og suverene Carstein Skjelbreid, sier pressetalsmann Kjell Hanssen.

Spilleselskapet mener nevnte Skjelbreid nå er så stor favoritt til å vinne konkurransen, at det nesten ikke er noe poeng å satse penger på ham.

- Oddsen 1,2 gir 12 kroner i tilbakebetaling for hver satsede tikroning - det er så lavt at det er lite penger å hente ved å fortsatt spille på Carsten. Tror man imidlertid at noen av de andre gjenværende vinner, er oddsen mellom 9 og 11 for seier til Mia, Hallvard eller Triana.

"Skal vi Danse" sendes på TV 2 i kveld klokken 19.30.

Odds, hvem ryker i kveld?:

Triana Iglesias - 2,5
Mia Gundersen - 2,75
Hallvard Flatland - 3,15
Carsten Skjelbreid - 25

Odds, hvem vinner "Skal vi Danse"?:

Carsten Skjelbreid - 1,2
Hallvard Flatland - 9
Triana Iglesias - 10
Mia Gundersen - 11

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette er Trianas største problem