OVER OG UT?: Det er usikkert om det blir en tredje sesong av suksessprogrammet «Mesternes Mester» på NRK.  Foto: NRK/Mattias Koppang
OVER OG UT?: Det er usikkert om det blir en tredje sesong av suksessprogrammet «Mesternes Mester» på NRK. Foto: NRK/Mattias Koppang Vis mer

Over og ut for «Mesternes Mester»?

NRK vet ikke om de har penger til en ny sesong.

SEHER.NO:  «Mesternes Mester» har vært et av NRKs store suksessprogrammer det siste året, og har hatt seertall på godt over én million.

Etter to sesonger er det imidlertid usikkert hvorvidt det vil bli en ny, tredjesesong av programmet, skriver VG.

Årsaken til usikkherheten skal være at NRK mangler penger til produksjonen.

- Penger og eventuell sendeflate må diskuteres, og dette kommer til å bli klart om noen uker. Akkurat nå er sjansen 50/50 for at det blir en ny sesong, sier Barbara Jahn, prosjektleder for«Mesternes Mester» til VG.


Det er Rubicon som produserer programmet for NRK og tross pengespørsmålet har produksjonsselskapet valgt å starte jakten på tidligere idrettsutøvere til en tredje sesong.

- Vi har ikke tid til å vente noe lenger. Derfor tar vi sjansen på å lete etter nye deltagere allerede nå - uansett om det blir noen ny sesong eller ikke, sier NRK-seriens produsent, Mattis Koppang i Rubicon til VG.

Ifølge Koppang er Rubicon også åpne for å produsere programmet for andre kanaler dersom NRK ikke velger å satse på en ny sesong.

- Vi håper så klart at NRK blir samarbeidspartneren vår igjen, men de sitter ikke på rettighetene, så i teorien kan en annen kanal ta over programmet, hvis de ikke ønsker å gå i gang med en ny sesong, sier Koppang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det var veldig trist