Brad Pitt er singel:

- Over med gift modell (27)

Brad Pitt og hans unge flamme skal ha gått hver til sitt etter et par måneder.

SINGEL: Brad Pitt skal den siste tiden ha datet den tyske modellen Nicole Poturalski. Nå skal det være slutt mellom dem. Foto: Matt Winkelmeyer / AFP / NTB
SINGEL: Brad Pitt skal den siste tiden ha datet den tyske modellen Nicole Poturalski. Nå skal det være slutt mellom dem. Foto: Matt Winkelmeyer / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august kom nyheten flere fans ikke var klare for - i hvert fall ikke ville tro på. Nok en gang var nemlig Hollywood-kjekkasen Brad Pitt (56) borte fra markedet, etter at han hadde funnet lykken igjen.

Han ble den gang koblet til den tyske modellen Nicole Poturalski (27) etter at de to ble fotografert sammen en rekke ganger, blant annet i Frankrike på vei inn i et privatfly.

Men nå det se ut til at romansen mellom de to var av det heller kortvarige slaget.

- Brad og Nicole har vært over en stund nå, sier en kilde til Us Weekly, og legger til at duoen hadde et kort forhold som aldri var særlig seriøst.

På reise sammen

Duoen skal ha møttes i Tyskland på restauranten Borchard, som eies av modellens ektemann Roland Mary. For ja, det stemmer - ifølge flere utenlandske medier er den 27 år gamle modellen faktisk gift.

Forrige helg omtalte riktignok tabloidavisen Daily Mail ekteskapet som et «åpent» forhold.

Ekteskapet har imidlertid uansett ikke latet til å sette noen stopper for romansen med «Fight Club»-stjernen, og duoen skal blant annet ha tilbragt tid sammen på det franske slottet Château Miraval, hvor Pitt giftet seg med Angelina Jolie (45) i 2014.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer