Brad Pitt er singel:

- Over med gift modell (27)

Brad Pitt og hans unge flamme skal ha gått hver til sitt etter et par måneder.

SINGEL: Brad Pitt skal den siste tiden ha datet den tyske modellen Nicole Poturalski. Nå skal det være slutt mellom dem. Foto: Matt Winkelmeyer / AFP / NTB
SINGEL: Brad Pitt skal den siste tiden ha datet den tyske modellen Nicole Poturalski. Nå skal det være slutt mellom dem. Foto: Matt Winkelmeyer / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august kom nyheten flere fans ikke var klare for - i hvert fall ikke ville tro på. Nok en gang var nemlig Hollywood-kjekkasen Brad Pitt (56) borte fra markedet, etter at han hadde funnet lykken igjen.

Han ble den gang koblet til den tyske modellen Nicole Poturalski (27) etter at de to ble fotografert sammen en rekke ganger, blant annet i Frankrike på vei inn i et privatfly.

Men nå det se ut til at romansen mellom de to var av det heller kortvarige slaget.

- Brad og Nicole har vært over en stund nå, sier en kilde til Us Weekly, og legger til at duoen hadde et kort forhold som aldri var særlig seriøst.

På reise sammen

Duoen skal ha møttes i Tyskland på restauranten Borchard, som eies av modellens ektemann Roland Mary. For ja, det stemmer - ifølge flere utenlandske medier er den 27 år gamle modellen faktisk gift.

Forrige helg omtalte riktignok tabloidavisen Daily Mail ekteskapet som et «åpent» forhold.

SATTE FYR PÅ NETTET: Dette bildet av Hollywood-stjernen Brad Pitt og Nicole Poturalski fikk massiv oppmerksomhet. Nå skal romansen være over. Foto: Mega / NTB
SATTE FYR PÅ NETTET: Dette bildet av Hollywood-stjernen Brad Pitt og Nicole Poturalski fikk massiv oppmerksomhet. Nå skal romansen være over. Foto: Mega / NTB Vis mer

Ekteskapet har imidlertid uansett ikke latet til å sette noen stopper for romansen med «Fight Club»-stjernen, og duoen skal blant annet ha tilbragt tid sammen på det franske slottet Château Miraval, hvor Pitt giftet seg med Angelina Jolie (45) i 2014.

Også i 56-åringens hjemby Los Angeles skal de to ha blitt bedre kjent med hverandre. Nå skal det derimot altså være slutt mellom dem, men så langt har verken Pitt eller Poturalski kommentert ryktene.

Hemmelighetsfull

Det er ingen hemmelighet at Pitt har holdt en svært lav profil når det kommer til datinglivet sitt siden bruddet med Angelina Jolie i 2016.

I desember i fjor snakket han imidlertid med New York Times om alle romanseryktene han har blitt utsatt for siden han brøt med skuespillerkona.

- Jeg vet ikke hvor mange kvinner de sier at jeg har datet de siste to eller tre årene, men ingenting av det er sant, slo han fast.

Hollywood-stjernen forklarte videre at han sluttet å lese om seg selv i 2004.

- Ikke bare anmeldelser. Jeg mener alle magasinene på legekontoret. Fordi noe av det ville ha hoppa rundt i hodet som en rotte i skallen. Det ville forblitt der, og det ville ha påvirket noen av mine avgjørelser og valg i jobben, livet, og jeg fant ikke noe av det nyttig, sa 56-åringen.

Håpefulle fans

Til tross for at 56-åringen verner godt om privatlivet sitt, har nettopp kjærlighetslivet hans vært grunnlag for overskrifter i en årrekke. Som nevnt har skilsmissen med Angelina Jolie kapret mye spalteplass de siste fire årene, men det er nok likevel ekteskapet med Jennifer Aniston (51) som fansen nekter å gi slipp på.

De to var Hollywoods mest profilerte par i sin tid, og bruddet mellom dem skapte oppstandelse hos fansen. Og det skulle ikke roe seg med det første.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Paret giftet seg i 2000, men fem år senere skilte de lag - til stor fortvilelse for mange. Selv om det er 15 år siden bruddet er det likevel flere som holder beinhardt fast i håpet om at duoen, som var Hollywoods hotteste par i sin tid, skal finne tilbake til hverandre.

I ettertid har det ved flere anledninger kommet frem at de to eksene er blitt venner etter skilsmissen, men om fansens ønske om en romantisk gjenforening vil finne sted gjenstår å se.

LES OGSÅ: Stjernens bilde skaper forvirring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer